Miross0114 minik_711 merhaba ben ona gidiyorum en son zam gelmediyse 1500 dü özel sağlık oldugı için tam fiyatı bilmiyorum
Gizemnuur55 Nebiheirmakcica onu aslında ilk doğum da değil de 3-4 doğum sonrasında yaşandığını duymuştum daha çok , sezaryenin sonrasın da toparlama süresi biraz yorucu o da bünyeden bünyeye değişir tabi ki ☺️
Annegibi2006 Nebiheirmakcica Necla hanımda normal doğum yaptım sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim
Nebiheirmakcica Annegibi2006 süreç nasıldı necla hanım yanınızda mıydı hep ulaşabildiniz mi kendisine
Annegibi2006 Nebiheirmakcica öncelikle kendisi gerçekten çok iyi bir doktor özel numarasını paylaşmıyor ama her istediğimde asistanından ulaştım onun haricinde doğumun gece 5 gibi oldu hastane ilk gittiğimde ebeler ilgilendi doğum başlayınca Necla hanımı aradılar 10 dk içinde hastaneye geldi o saatte o kadar mutlu ve enerjik geldi ki çok şaşırmıştık hatta. Benim ilk doğumum ve çok korktuğum için özel oda tuttuk süreçte eşim annem yanımda olsun istedim onun haricinde dikişlerimi çok güzel yaptı herhangi bir genişleme vs yaşamadım sonrasında hatta daha dar oldu diyebilirim. Benim sürecim çok hızlıydı hastaneye yattığımdan itibaren 2.5 saat sonrasında oğlumu kucağıma aldım ebe hemşireler hastabakıcılar hepsi çok ilgili güler odalar temiz. Normal doğumda hastanede kalma süreniz 1 gün oluyor fazla kalırsanız da hastane sizden ekstra bir ücret talep ediyor Necla hoca doğumdan sonra çıkabilirsin ama 1 gün daha kalmanı isterim demişti bana bunu demeden önce muhasebeyle konuşmuş ücret alınmaması için bu benim için güzel bi düşünceydi doğum sonrasında da dikiş kontrolü vs çok ilgilendi tekrar foşum yapacak olsam yine kendisine tercih ederdim
Nebiheirmakcica Annegibi2006 sizin adınıza çok sevindim maşallah diyeyim 😊 allah banada öyle doğum nasip etsin süreçte yanınızda olması güzel umarım benimde öyle olur. Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün bebeğinizi 💐
Annegibi2006 Nebiheirmakcica amin inşallah çok güzel bir doğum süreciniz olur bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza 😍
Miross0114 Nebiheirmakcica merhaba asiye uzuna gidiyorum hastanedeki en yoğun doktor o malesef muayene gittiğimizde bazen tam vaktinde girerken bazende cok talep olduğu için bekleme süresi uzayabiliyor sırf bu yüzden çift oda kullanıyor aşırı memnunum önceden o hastane nisa hastanesiydi ve iki doğumumuda asiye hocayla yaptım asistanına ve kendisine cok rahat ulaşabiliyorum çok anlayışlı ve detaylı anlatım muayene yapıyor ve eli gerçekten çok hafif başka doktorlara gitmedim bilmiyorum şuanda üçüncü doğumum olucak inşallah asiye hanımla devam
Nebiheirmakcica Miross0114 ya arkadaşım gitmişti öyle bir anlattı ki hatta şikayet felan etmişler bilmiyorum yani. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Miross0114 Nebiheirmakcica yani ne için ettiler ki acaba bazen yoğunluktan dolayı sorunlar cıkabiliyor ama o doktoru sevende onu göze alarak gidiyor
rmyksl Ben de bu hastaneden doktor seçmek istiyorum gerçekten doktor yaklaşımı çok önemli , ameliyathane hemşiresiyim iç yüzünü bildiğim için kimseye güvenemiyorum
Twogirlsmomy Bende iki dogumumu Necla hoca da yapmıştım.şu an 3.gebeligim ona takipliyim yine.çok ilgili canayakın bir doktor.