Nebiheirmakcica öncelikle kendisi gerçekten çok iyi bir doktor özel numarasını paylaşmıyor ama her istediğimde asistanından ulaştım onun haricinde doğumun gece 5 gibi oldu hastane ilk gittiğimde ebeler ilgilendi doğum başlayınca Necla hanımı aradılar 10 dk içinde hastaneye geldi o saatte o kadar mutlu ve enerjik geldi ki çok şaşırmıştık hatta. Benim ilk doğumum ve çok korktuğum için özel oda tuttuk süreçte eşim annem yanımda olsun istedim onun haricinde dikişlerimi çok güzel yaptı herhangi bir genişleme vs yaşamadım sonrasında hatta daha dar oldu diyebilirim. Benim sürecim çok hızlıydı hastaneye yattığımdan itibaren 2.5 saat sonrasında oğlumu kucağıma aldım ebe hemşireler hastabakıcılar hepsi çok ilgili güler odalar temiz. Normal doğumda hastanede kalma süreniz 1 gün oluyor fazla kalırsanız da hastane sizden ekstra bir ücret talep ediyor Necla hoca doğumdan sonra çıkabilirsin ama 1 gün daha kalmanı isterim demişti bana bunu demeden önce muhasebeyle konuşmuş ücret alınmaması için bu benim için güzel bi düşünceydi doğum sonrasında da dikiş kontrolü vs çok ilgilendi tekrar foşum yapacak olsam yine kendisine tercih ederdim