Mavili1480 -Papatya33 Hayırlısı olsun inşallah eşimde varikosel var ilaç kullandı bu ay biraz umudum var gibi biraz yok gibi 🥲
Mavili1480 -Papatya33 Benim bir tane çocuğum var 3 buçuk yıldır korunuyordum daha öncede varikosel değildi ama düşüklük vardı ilaç kullandı hemen hamilelik oluşmuştu tekrar çocuk düşünmeye başladık 2 aydır olmadı 3.aya nasip olur inşallah
Meryemld buzzlightyear 2 aydır kullanıyorum. Bu zamana kadar etki etmeyip şimdi ede bileceğini sanmıyorum ya
tugcebaby1 buzzlightyear 26sında yumurtlama gördüm mecburiyetten 5 kasımda kan vericem eğer çıkmazsa regl geciktiri içmek zorundayım
GirlandBoy_Mom -Papatya33 benim de 6 7 kasım canım ama bugün testlerim pozitif çıktı kan vericem çıkabiliyor tabi
Asilbsra Etrafımdaki hamilelerden ve kendimden bildiğim kadarıyla net belirti uyku halsizlik ve ten rengi değişikliği gözünün içinin beyazlığı bile değişik oluyor .
benim-kalbim-o Asilbsra ten rengi nasıl oluyor benim yüzümde bir canlılık var fark edebiliyorum mesela ten rengi dediğiniz soluk bir ten mi 🫢
-Papatya33 Ben catlatma iğnesi oldum. O yüzden yapsam da sonuç doğru olmaz malesef. Mecbur adet gününü beklicem 😔
Asilbsra benim-kalbim-o aynen öle soluk ve sarı bir renk . Gözlerdeki beyazlıkta soluk sarımtırak bir renk . Eskiler de öle anlarmış . Ve benim tanıdığım bi doktor yüzden ve nabızdan anlaşılıyor demişti
benim-kalbim-o Asilbsra Allah alla ilk gebeliğimde de yüzüme canlılık gelmişti gören herkes hamile olduğumu anlamıştı o zaman bu seferde öyle oldu soluk bir ten olmadı aynada kontrol edeyim bugün yine 😁