mira_0102 benim-kalbim-o benimde bat 10 ,bende sık idrara çıkıyorum kasik ağrim da var ,ve arada hafif bel ağrısı oluyor, bacaklarım ve kolarimda da anlayamadığım bı ağrı var uyuşma mi desem karıncalanmami desem anlayamadım
benim-kalbim-o mira_0102 aynen bende de bunların hepsi var ama bel ağrısı şiddetli gece özellikle ağrı var karın ağrısıda oluyor 2. gebeliğimide böyle anlamıştım ben adete 4 gün kala test yaptım pozitif çıkmıştı
benim-kalbim-o Asilbsra Allah alla ilk gebeliğimde de yüzüme canlılık gelmişti gören herkes hamile olduğumu anlamıştı o zaman bu seferde öyle oldu soluk bir ten olmadı aynada kontrol edeyim bugün yine 😁
benim-kalbim-o mira_0102 evet aynen öyle olur ama bilmiyorum ilk gebeliğimde yüzüme canlılık geldi ikinci gebeliğimde dediğin gibi soluk bi yüzüm vardı kürtaj oldum ama şuanda da bi canlılık var yüzümde bakalım inşallah gebelik vardır ☺️
KLina buzzlightyear benim adet gecikmesi üstünden 6 gün geçti ve ağzımda tatsızlık oluştu hatta tatildeydim otele gittim dedim bunlar nasıl yemek meğer hamileliktenmiş 😁 Ben hep belirti adet gecikmesi sonrası gelir diye düşünürdüm ama arkadaşım da yumurtlamadan 1 hafta sonra çat diye mide bulantısı başlamış yani bebek neredeyse 1 haftalıkken çok şaşırmıştım bu da olabilir yani 🌷
benim-kalbim-o anneeolmkkk benimde bat 10 4 5 gündür mide yanmam başladı belirtidir bence daha önce midemden hiç rahatsız olmazdım