bengu_10 fatma_eco kimliğe yazdırmayada bilirsiniz sadece kulağına okutup hem de çok da kötü bir isim değil kimse beğenmemiş ama ben severim
bengu_10 Ecrinle uyumlu olarak ecmel nida olabilir döne ile nida çok uyumsuz Ben sizin yerinizde olsam ecmel meva koyardım çok uyumlu ecrinle öneri oldun 🥰
Rojin__321 fatma_eco bence döne güzel bir isim deyil artık çok moderen isimler var neden çocuğunuz eski isimlerde kalsın ki bence ilk çocuğunuz ismi ecrinse Efnan veya eflin koyabilirsiniz tabi bu benim düşüncem 😊
Linadfne fatma_eco ilk kızınıza koymamissiniz sıkıntı olmamışsa ikinciye de koymayın ceylin çok güzel ve uyumlu olur bı dusunun
sd18 döne koymayın çocuğa çok yazık olur ilerde okulda sürekli dalga geçerler akran zorbalığına uğrar bunu ona yapmayın kaynananız istemiyorsa zaten koymayın annenizin olmamasıyla bir alakası yok ki bu durumun
sd18 fatma_eco bu güzel bir şey ama ismi çok eski ve güzel bir kız çocuğuna yakışmayan bir isim emin olun okulda veya arkadaşlarıyla isminden dolayı dalga geçenler olacaktır siz görmemişsiniz sanırım
fatma_eco RiRi22 akran zorbalığina niye uğrasin ki mesela benim okul arkadaşımın ismide döne hiç sıkıntı yaşamadi
RiRi22 fatma_eco o zamanki çocuklarla simdnin çocukları bir mi. Bugün haberde akran zorbalığı dan ihtihar eden cocuklar bile var. Siz bilirsiniz.
Patito__ fatma_eco Döne koymayin bence cidden ama tabi sizin karariniz Sadece Nida olabilir Ama bence Nisa en guzeli
Tontonunannesi fatma_eco ben seçemiycem çünkü hiç birini beğenemedim kv de istemiyorsa onun istediği güzel bir isim olsun bari yazık çocuğa kv isim koysun daha güzel olur
Melikeakkc fatma_eco kayınvalidene senin beğendiğin bi isim var mı diye ona sor ona kıymet veriyorsan. Biz öyle yaptık kayınbabamın adı mustafaydı bizde çok emin olamadık ama kayınbabaya senin ismin olmasın ama senin istediğin bi isim olsun dedik
Melikeakkc fatma_eco kayınvalidene senin beğendiğin bi isim var mı diye ona sor ona kıymet veriyorsan. Biz öyle yaptık kayınbabamın adı mustafaydı bizde çok emin olamadık ama kayınbabaya senin ismin olmasın ama senin istediğin bi isim olsun dedik
fatma_eco Melikeakkc normalde ekrke olsaydı kayın babamın ismi olacaktı kız oldu oda dedi hasana yakın hazal olsun dedi kararsız kaldım