Kuzucukno2 fatma_eco Döne ismi kesin mi? Çocuklar eski isimler yüzünden çok zorbalığa uğruyor okul çağında çok dalga geçiyorlar. Nida ismi daha güzel. Bir de ecrin ve Ceylin uyumlu geliyor bana.
betulsahin fatma_eco ilk ismi döne olursa ikinci ismi ile kimse hitap etmeyecek ki muhtemelen de belli bir yaşa gelince kendi de bu ismi kullanmak istemeyecektir. Bir arkadaşım lise zamanında babanesinin ismi ilk ismi olduğu ve ikinci ismi kullanmak istediği için sildirmek zorunda kaldı. Yine de siz bilirsiniz🥰
e_blue_sky_a fatma_eco Amine uygun bir isim değil. Türkçe kötü yerlere çekilir. Onun yerine Emine veya “Mine” Zarif bir isim olacaktır. Döne hakkında yorum dâhi yapmak istemiyorum zaten k. Validemiz bile farkında çocuğa koyulacak bi isim olmadığının
fatma_eco Kuzucukno2 döne isimi kesin çünkü kayınvalidemin ismi benim annem yok kayınvalidem koymami istemiyor ama ben istiyorum belki değiştirim
fatma_eco PinkBerryy döne kayınvalidemin ismi o koymami istemiyor benim annem yok bende koymak istiyorum döne ismini
numix Döne olmamış gibi, kayınvalidenizin adı mı? Bir de nida ismini önermiyorlar bağırma anlamına geldiği için
fatma_eco numix evet kayınvalidemin ismi o koymami istemiyor ama bende koymak istiyorum annem yok kayınvalidemin ilk gelini benim kızı felan yok kayınvalidemin o yüzden koymak istiyorum
bengu_10 fatma_eco kimliğe yazdırmayada bilirsiniz sadece kulağına okutup hem de çok da kötü bir isim değil kimse beğenmemiş ama ben severim
Linadfne fatma_eco ilk kızınıza koymamissiniz sıkıntı olmamışsa ikinciye de koymayın ceylin çok güzel ve uyumlu olur bı dusunun
dika fatma_eco her Kuran’da geçen isim illa güzel veya anlamlı değildir mesela Aden Kuran’da cennet bahçesi olarak geçer yanlış ben kendim bizzat sordum yanlış dedi birde Meryem süresinde felan geçiyor diyorlar dedi arapça okudukları zaman net anlamını bilirler Türkçe okunduğu için kelime ve anlam değişe biliyor Aden birde lanetlenmiş kavimdir
Melikeakkc fatma_eco kayınvalidene senin beğendiğin bi isim var mı diye ona sor ona kıymet veriyorsan. Biz öyle yaptık kayınbabamın adı mustafaydı bizde çok emin olamadık ama kayınbabaya senin ismin olmasın ama senin istediğin bi isim olsun dedik
Melikeakkc fatma_eco kayınvalidene senin beğendiğin bi isim var mı diye ona sor ona kıymet veriyorsan. Biz öyle yaptık kayınbabamın adı mustafaydı bizde çok emin olamadık ama kayınbabaya senin ismin olmasın ama senin istediğin bi isim olsun dedik
fatma_eco ikimelekannesii22 evet ama kayınvalidemin il gelini benim benim de annem yok onunda kızı yok bende adını yaşatmak istiyorum o istemiyorum ama
Huzurluve fatma_eco onun yerine onun istediği beğendiği ismi tercih etseniz, o da kayınvalidenizi mutlu eder. Döne ismi çocuğunuzu büyüdükçe her ortamda zorlayacaktur.
fatma_eco Kuzucukno2 bilmem karar da değiştirip ece de kapatabilirim ama bende eski isimleri seviyorum 😂
Gunduzanne fatma_eco bence ecrine uyumlu olarak Ece ve Ceylin var değerlendirebilirsin belki canım nida ismini çok önermiyolar
RiRi22 fatma_eco yazık çocuğa döne döne diye okulda akran zorbaligina uğrar. Bir anlami da yok ismin. Nida güzel nisa , elif, meva, Beyza, Zeynep isimleri fikir olsun ecrin ismi kadar anlamlı ve kulağa hoş gelen isimler
fatma_eco RiRi22 akran zorbalığina niye uğrasin ki mesela benim okul arkadaşımın ismide döne hiç sıkıntı yaşamadi
Semyil fatma_eco bence ceylin ismi çok güzel uyar ecrine ama sizin kararınız tabi. Bence Döne ismini kimliğe yazdırmayın göbek adı olarak koyun illa koymak isterseniz çok eski bir isim