fatma_eco Melikeakkc normalde ekrke olsaydı kayın babamın ismi olacaktı kız oldu oda dedi hasana yakın hazal olsun dedi kararsız kaldım
Melikeakkc fatma_eco kayınvalideniz kazak dediyse bence çokda güzel bi isim maksat kayınvalidenin gönlünü yapmakta hazalda koyabilirsin
nisanela fatma_eco döne ismi baya baya kötü ve anlamsız cocugunuza bu kötülüğü yapmayın derim yazık millet ne isimler koyuyor cocuk büyüyünce özenir
RiRi22 fatma_eco o zamanki çocuklarla simdnin çocukları bir mi. Bugün haberde akran zorbalığı dan ihtihar eden cocuklar bile var. Siz bilirsiniz.
TKumsall fatma_eco yani uyumlu olarak aslında şunları önerebilirim ilk kızınızın ismine Erva, Eslem, İclal, Ecmel, Eflin, Ebrar da olabilir aklıma başka gelmedi en uyumlu bunlar geldi fikir olsun seçimi yine siz yapacaksınız sonuçta 🌸
Ngsngetnsgng fatma_eco Amine güzel ama döne uymamış eğer uyumlu oldun dersende Ecrin Ebrar olabilir Ecrin ela Ecrin eda Ecrin efnan Ecrin. Efsun Ecrin ezgi
Huzurluve fatma_eco onun yerine onun istediği beğendiği ismi tercih etseniz, o da kayınvalidenizi mutlu eder. Döne ismi çocuğunuzu büyüdükçe her ortamda zorlayacaktur.
huvuuuuff fatma_eco sadece başlığı okuduğumda aklıma “Eflin” ismi geldi ☺️ Döne ismini ben de pek beğenmedim 👎🏻
Femay fatma_eco valla bebiş için üzüldüm ablasına Ecrin koyulmuşken buna Döne koyulması üzdü. 😁 illa koyacaksanız arkaya koyun vari Nida Döne şeklinde.
Ecem16600 fatma_eco döne aşırı cirkin bir isim bende babaannemin adı ikinci isim olarak koyulduğu için sildirmek zorunda kaldım mahkemeyle avukat ücretleriyle uğraştım bana çok pahalıya mal oldu bu kötülüğü çocuğunuza yapmazsınız insallah
dika fatma_eco her Kuran’da geçen isim illa güzel veya anlamlı değildir mesela Aden Kuran’da cennet bahçesi olarak geçer yanlış ben kendim bizzat sordum yanlış dedi birde Meryem süresinde felan geçiyor diyorlar dedi arapça okudukları zaman net anlamını bilirler Türkçe okunduğu için kelime ve anlam değişe biliyor Aden birde lanetlenmiş kavimdir