Sedanurrrk1 Kizzlaaarr normalde 37 hafta 3 gün ama gelişimim 1 hafta ilerde benim dün sıcak suda 1 saat falan bekledim sancım vardı gece bugün de kendimi çok enerjik hissediyorum normal mi 😂😂
Sedanurrrk1 Tuzlimon1 valla gelsin istiyorum bende bi de hafifleme var ki doğururum diye ümitlenmedim değil 🥳
Sedanurrrk1 Tuzlimon1 yani bu Salı aslında 39 oluyor hafta dönemim çarşamba çarşambaya normalinde 38 oluyor ama önden gittiği için ben birazda doğsun istiyorum 😅
Tuzlimon1 Sedanurrrk1 ya ben ilk oğlumu 37de aldım kucağıma ama kilo olarak 39la uyumluydu🤭. Biraz zor oldu anne karnındaki süreci gibi uyuyordu hep hatta doktor 40 haftaya tamamlandığı zaman uykuyu aşacak demişti öylede oldu. O yüzden bu sefer durabildiği kadar dursun benle diyorum 😂
Kubrakaraduman Bizimde son 16 uygulamaya göre normal bekliyoruz sonuna kadar doktorum öyle söylüyor ama hiç belirti yok ya bazen 1-2 dk süren düzensiz kasık ağrım oluyor sonra geçiyo gelmedikçe panik oluyorum 😂🥴
Sedanurrrk1 Tuzlimon1 sizi şimdi daha iyi anladım 😂😂 benim ilk doğumum olacak biraz da onun heyecanından dolayı tezden gelsin istiyorum sanırım 😅
Wg12 Tuzlimon1 naptınız nasıl gidiyor kaç haftaya girildi 37+4 olduk Yarn sabah kontrol var Heyecanlym artk gelsin istiyorum