numix Tuzlimon1 Evet ben de hatırladım 🥰 bizim ki değişiyor bazen nerdeyse tüm gün tekme yiyorum ertesi gün sessiz sakin. Ama eskiye göre hareketleri azaldı tabii
Tuzlimon1 numix evet yerleri çok daraldı ya heralde ondan. Birde ben gün içinde çok hareket edersem o gün uyuyor hep ☺️ yatağa yatınca başlıyor vurmaya 😂
Tuzlimon1 Hzldem ee bu ben işte 😂 hamilelikle ilgili tek kelime söyleyin diye bir post vardı gördün mü bilmiyorum ama benim için sadece mide yanmasından ibaret ☺️ bıktırdı ya midemi söküp atasım geliyor 😂
Hzldem Tuzlimon1 hep söylediğim kelime midemi söküp atacam ahahahah cok kötü hissediyorum midem yanarken suan bunu yazarkende agriyor sabah sabahh asla bitmiyor😂😂
Tuzlimon1 guldn123 var var göbek deliğinin altı gibi demi bütün yük oraya biniyor ondan ağrıyor heralde 🙄
guldn123 Tuzlimon1 Evet ya 38 olduk sezeryana gerek kalmadan gelir inşallah bir avazda doğum olsun hepimizin ki
Tuzlimon1 Asmklc sona yaklaştığımız için o karışıklık. Korku sevinç endişe hepsi birbirine girdi normal bir süreç 🥰 Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Tuzlimon1 numix yarın kontrole gideceğim. Doktor net bir gün söylemedi 11-16 Kasım arası doğum olacak dedi ama yarın soracağım tam günü belli olsun hazırlık yapalım diye ☺️
Eminemalinnn Tuzlimon1 bizim de bebis durursa planlı sezeryan bu ayın 8 i dayanırsa 11 13 Kasım tabi bebek durmuyor. Hep sancilaaniyorum sehir hastanesinde sezeryan nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı olsun hakkımızda sağ salim kucağımıza alalım 🤲
Tuzlimon1 Eminemalinnn ay dayanır inşallah ama durmam geleceğim diyorsada büyümüş artık annesi 🤭 hayırlısı olsun 🥰