Sedef2906 Tuzlimon1 18 kasıma gün aldım 2. Sezaryen rabbim sağlıkla kavuştursun çok heyecan ve endişe var 🤲
Sedanurrrk1 Tuzlimon1 sizi şimdi daha iyi anladım 😂😂 benim ilk doğumum olacak biraz da onun heyecanından dolayı tezden gelsin istiyorum sanırım 😅
Wg12 Tuzlimon1 naptınız nasıl gidiyor kaç haftaya girildi 37+4 olduk Yarn sabah kontrol var Heyecanlym artk gelsin istiyorum
Tuzlimon1 Wg12 ay çok zor geçiyor son günler. Bende artık doğsun istiyorum. Midem çok yanıyor ve 2 gündür kalçam çok ağrıyor. Bugün 37+3 bizde. 14 kasıma gün verdi doktor. asker gibi şafak sayıyorum 😂
Wg12 Tuzlimon1 Bende muayeneden çıktım Yine sancı çıkmadı cuma tekrar nst istedi cumadan sonra 1 hafta yokmuş doktorum o yokken gelmez umarm
Tuzlimon1 Durum güncellemesi: kızlar hemen hemen 3-4 gündür bağırsaklarım çok düzenli çalışıyor. Uygulamada doğum yaklaştığının belirtisi diye okumuştum. Acaba planlanan günü beklemeyecek mi oğluşum?
Dilo_ss Hemen bizde yerimizi alalım 38+3le sabırsızlıkla bekliyoruz egzersiz yürüyüş hurma ananas her tuşa basarak gidiyorum normal doğum görünüyor sancilarim nerdeyse yok ama inşallah hepimiz sagliklica kucaklariz evlatlarimizi