Bseldatgain gunesveguney ben gecikmemin üçüncü günü idrar testi yaptım evde 2 tane silik çıktı ikiside farklı markalarla yaptım bugün gecikmemin 4. Günüydü bakalım beta kaç merak ediyorum :)
Bseldatgain Tgball hadi inşallah o zaman sabah erkenden uyanır bakarım ben tekrar size hayırlı haber veririm inşallah bakın testim bu atayım size sizde birşey diyin de içimdeki kuşkuyu dindirin çok korkuyorum negatif olmakfan
Tgball Bseldatgain inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🙏 artık çizgi daha belirgin . Negatif olacağını sanmıyorum
Bseldatgain mervemom24 Bakın testim bu mavi kapak olan days doktor onu dün sabah yaptım pembe kapak olan productor onu da dün akşam üzeri yaptım en iyisi productor Muş
mervemom24 Bseldatgain benim de ilk yaptığımda testim böyledi canım bence var hayırlı haberler olsun inşallah 🙏
mervedmrcn Bseldatgain sağlık ocağınınki çok geç çıkıyor ya muhtemelen yarın çıkar diye düşünüyorum. Ben sırf beklememek için acilden kan vermiştim 1,5 saate çıkmıştı sonucum bunu beklerken bile zaman geçmemişti bana😂
yigitinannesiiiii Bseldatgain pazartesi düşer muhtemelen canım yada yarın çıkadabilir dün bende gittim cihazlarmı yenilenmiş bişey dedi bana doktor 1 haftadan önce çıkmaz diyince hastaneden verdim bende
Semakantar Bseldatgain saglikocaginda verilince kan genelde ertrsi sabah çıkıyor 9 10 gibi canim o zaman baak e nabizda görürsün
Bseldatgain Tgball senin ağzından Allah’ın kulağına inşallah bebeğim ❤️😉 rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Aybilgem Sağlık ocağı e nabıza doktor baktıktan sonra düşüyor genelde ama https://kocaeliism.saglik.gov.tr/TR-199349/tahlil-sonuclari.html bu siteden bir bak bazen bu siteye sonuçlar daha erken çıkıyor belkide sonuç çıkmıştır bile
Brcuburci Bseldatgain ay şimdi hatırladım benimki enabiza düşmemişti ertesi günü arayıp telefondan öğrenmiştim😅