mervemom24 Bseldatgain benim de ilk yaptığımda testim böyledi canım bence var hayırlı haberler olsun inşallah 🙏
Bseldatgain WerveC ay bende bende çok heyecanlıyım sabır kalmadı inşallah sabah uyandığımda sonucu görürüm ve size haber veririm 🩷😃
gezentianne Bseldatgain Benim de ertesi gün cıkar dediler cıkmadı 4. gün gittim hala sonuç yok. Kanımı kaybetmişler :)) Biri ona suç attı diğeei kuryeye,diğeri labaratuara derken sonjç ben tekrar kan verdim ertesi gün cıktı
gezentianne Bseldatgain svet güzel geldi ama bu sefer de sisteme kaydetmemişler e nabıza bakıyorum burada ögrendim akıllı asistan bölümünde 5 tane simge var hamilelerde bebek simgesi oluyor benm hamile oldugum kaydedilmemiş resmiyette😀 Şimdi de onu kaydettiricem gidip
Bseldatgain A_nuur19 belki bugün çıkmaz diyo aradım pazartesiye kalabilir diye yine de sık sık kontrol edin e nabız ı diyo dalga geçiyor sanırım bunlar benimle
Esklimnx İl Sağlık müdürlüğü tahlil sonuçları de o zaman her şehrin çıkıyor kocaeli dışındakiler de bakıyor bi oradan bak istersen canim
Bseldatgain Esklimnx barkod numarası da istiyor barkod numarası bilmiyorum bana herhangi bir şey vermediler 😵💫
gezentianne Bseldatgain Ayy bemm başıma gelen gibi yaa benm kanı kaybetmeselerdi ertesi gün cıkmıştı sonra tekrar verdiğimde cıktı hemen cunkü demek ki olabiliyor olunca
Bseldatgain Brcuburci ee napcam benim salaklığım ama keşke gidip hastaneye verseydim kanı ne var sanki sağlık ocağına verdim. Bugün kadın doğuma gidecektim ama sonucumu almadan nasıl gidiyim şimdi çok sinir oldum zaten merak ediyorum sonucu
Brcuburci Bseldatgain sen gene git bence randevu aldıysan canım ordada kan falan bakarlar bende çıkmadan gitmiştim ultrasonla bakmıştı
mervedmrcn Bseldatgain bence kesinlikle bekleme randevun varsa git doktor direkt yaptırır tahlili zaten hemen çıkar sonucun