Minearikan Mevsimktl123 görüyorum ama genelde böyle olanlar negatif oluyor kendimden biliyorum daha belirginini gördüm ancak bu ayda olmadı malesef
GirlandBoy_Mom Mevsimktl123 bence bi kaç güne tekrarla testini varsa zaten gidgide koyu olacaktır veya kan verebilirsin
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom canım beni umutlandıran biraz da bu oldu dün yaptığım testı de bi gruba atmıştım kimse görememişti onu da sadece ben flaşla görüyordum 🙈
GirlandBoy_Mom Mevsimktl123 evet onu bende farkettim bugün belli oluyor ondan dedim zaten inşallah vardır 🌸
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun her ay olmadıkça takıntı yapıyorum psikolojim bozuluyor resmen
Arzu_tasan Mevsimktl123 canım bunda var eşime gosterdım ne bellisi diyor erkekler anlamaz zaten ama var ben gördüm 🙏❤️
Mevsimktl123 Arzu_tasan Canım benim eşim de öyle onun var demesi için iki çizginin de koyu olması gerekiyor artık eşime göstermiyorum 😅
Mevsimktl123 Arzu_tasan Hahhaj aynen onlar çok düz bakıyor ya var ya yok biz ise yok silik çizgi yok kuruma yok sonradan çıktı🤪