Mevsimktl123 Arzu_tasan Hahhaj aynen onlar çok düz bakıyor ya var ya yok biz ise yok silik çizgi yok kuruma yok sonradan çıktı🤪
mmedinestlms Mevsimktl123 ben 6 gün kala öğrendim çizgi göremedim iki gebeliği mi de bu marka ile öğrendim net çıkartıyor varsa var yoksa yok kuruma çizgisi asla çıkartmıyor
Mevsimktl123 akkrn yaptıktan 5 dk sonra gördüm ama çekmedim 4 5 saat sonra burada paylaşmak için çektim
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom Canım sağ üstteki kısma bas orda resim yükle var orda yükledikten sonra kopyala yorum yapacağın yere yapıştır
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom Canım gölge gibi bi çizgi gördüm sen baktığında var mı hatta yakından değil de uzaklaşinca çizgi var gibi
GirlandBoy_Mom Mevsimktl123 https://mutluresim.com/image/IMG20241101175706.1Fhwl2 bu da prodoctor canım daha 5 gün var
maybemom Mevsimktl123 ben gördüm canım ben de bu sekilde ögrenmistim arkadan flash tutunca iyice belli oluyor zaten öyle dene bir de
Mevsimktl123 maybemom Teşekkür ederim canım inşallah vardır evet ben öyle de denedim net görüyorum sadece korkum bu test yalancı pozitif gösteriyor olabilir mi ne bilim kuruma çizgisi falan diyorlar ya
Mevsimktl123 GirlandBoy_Mom prodictor farklı prodoctor farklı bu son attığın testin markası hangisi Prodictor daha hassas ve kaliteli