Abcdfghe Mimoxacice bende öyle düşünüyorum. Bakalim bi kaç saat sonra yine yaparım . Bende merak ettim iyice
Nur67 Abcdfghe canım bulamadım buraya atmıştım hatta gebelik testi yap diyenler olmuştu kalkıp yapmıştım 😃 sayfamda çok aşağıya da indim gözden mi kaçırdım bilmiyorum silmişim fotoğrafını galeriden
Mimoxacice Nur67 bilir kişi değilim ama yorumlarda böyle görmüştüm https://hizliresim.com/85422yv buna benziyor attığı test. Ama ilk idrarla yapmıs ovu testini ilk idrarla önermiyorlar dogru sonuc vermiyor diye. Herkes pik değil yazınca şaşırdım bende aynı renk ve ya daha koyu diye biliyorum.
Nur67 Mimoxacice doğrudur bazen yanlış sonuç verebiliyor en iyisi gebelik testi. Ama pik değil pike yakın sayılır benim tahminimce pik böyle değil çünkü.
Nur67 Abcdfghe çok merak ettim gerçekten gebelik testi yapınca atar mısınız veya ovulasyonu tekrarlarsanız bakalım ters mi gördük merak ediyorum. Umarım güzel haberler alırsınızz 🩷
Busetacir Abcdfghe evet ben böyle öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Arkadaşlar ters görmüşler ama pikin de piki olmuş bu canım hayırlısı olsun şimdiden🥰
Abcdfghe Busetacir insallah vardir bugün kahverengi akıntım oldu takipteyim ya adet görüyorum yada yerleşme kanaması denilen şey
Mimoxacice Abcdfghe bi saate kadar sıvı alımı yapmadıysanız bi kere daha ovu testi yapın bence adetinize 3 gün vardı sanırım doğru mu
Abcdfghe Mimoxacice ovulasyon testini yine yapıcam 4 buçuk gibi düşünüyorum. Ama kahverengi akıntı oldu adetim de basliyo olabilir takipteyim
Mimoxacice Abcdfghe yerleşme falan olabilir mi bilemedim bende deneyimim yok anladım umarım gönlünüzce olur hayırlısı 💝
anonim001 Abcdfghe canım %90 gebesin burdaki arkadaşlar tam bilmiyor yâda yanlış biliyorlar gebelik oldugunda control cızgisi yok oluyor diger çizgi belirgin oluyor seninde tam olarak öyle 💖