Abcdfghe Adete 3 gün kaldı bugün ilk idrarla ovulasyon testi yaptım pik oldu. Baya baya pik yani🙈 hamilelik olabilir mi böyle görünce şaşırdım ama ümitlenmek de istemiyorum. Resmi aşağıya yüklüyorum şımdı
Mimoxacice Abcdfghe ilk idrarla yapmayın diyorlar ovu testlerini bi kaç saate bir daha yapın, bu şekildeyse yine baya pik umarım gönlünüzce olur
Busetacir Abcdfghe evet ben böyle öğrendim sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Arkadaşlar ters görmüşler ama pikin de piki olmuş bu canım hayırlısı olsun şimdiden🥰
Dilaraa_ Abcdfghe benim de böyle çıkmıştı, gebelikten şüphelenmiştim, erken gebelik testi yaptım, çoook silik çıktı ama sonuç pozitif oldu. Erken gebelik testi yap kuzum iki gün arka arkaya 🤗
Bigsecret3 Abcdfghe cnm t çizgisinin c den daha koyu olması lazım bu tam koyu değil maalesef ama şüpheniz varsa erken gebelik testi ile yapın inşallah vardır
anonim001 Abcdfghe canım %90 gebesin burdaki arkadaşlar tam bilmiyor yâda yanlış biliyorlar gebelik oldugunda control cızgisi yok oluyor diger çizgi belirgin oluyor seninde tam olarak öyle 💖
Asyarslan60 Abcdfghe hayatım bu baya baya pik patlayacak resmen Max çizgisi C dan daha daha koyu çünkü bence bi gebelik testi yap
Sevgilimmmmmmm Bu pik değil ki canım. İkisi aynı koyulukta olması lazım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Abcdfghe Ben mi yanlış biliyorum acaba. Max yazan taraftaki çizginin koyu olması pik olmuyor mu. Sonuçta diğerine göre çok koyu çıktı.
Bigsecret3 Abcdfghe pik olması için ikisininde aynı koyulukta olması gerekir bunlar aynı koyulukta değil maalesef
Solmaz-Papatya Abcdfghe pik canım erken gebelik testi yapın bugün hamile olabilirsiniz değilseniz de en azında yumurtlamayı değerlendirirsiniz cünkü asırı pik
Abcdfghe Bigsecret3 anladım canım teşekkür ederim. Peki soldaki neden bu kadar koyu oldu acaba onu merak ettim şimdi de daha öncede adete yakın yapmıştım bu kadar olmuyordu.
Bigsecret3 Abcdfghe valla hiç bir fikrim yok ki kuzum inşallah gönlünce olur erken gebelik testi dene istersen bat’a kaç gün var ?
Nur67 Mimoxacice siz öyle diyorsanız öyledir benim bildiğim pik ikisinin de aynı koyulukta olmasıdır. Gecen ay benimde adetime 1 gün kala böyle çıktı o yüzden dedim inşallah da gebedir arkadaşımız. Gördüğümüzü söyledik
Abcdfghe Mimoxacice bende öyle düşünüyorum. Bakalim bi kaç saat sonra yine yaparım . Bende merak ettim iyice
Mimoxacice Nur67 bilir kişi değilim ama yorumlarda böyle görmüştüm https://hizliresim.com/85422yv buna benziyor attığı test. Ama ilk idrarla yapmıs ovu testini ilk idrarla önermiyorlar dogru sonuc vermiyor diye. Herkes pik değil yazınca şaşırdım bende aynı renk ve ya daha koyu diye biliyorum.