Asyarslan60 Abcdfghe hayatım bu baya baya pik patlayacak resmen Max çizgisi C dan daha daha koyu çünkü bence bi gebelik testi yap
Abcdfghe Asyarslan60 bende pik diye biliyorum bazı arkadaşlar değil diyince kararsız kaldım sanırım diğer çizginin biraz koyuluğu olması gerekiyor. Bi kaç saat sonra tekrar yapicam ama kahverengi akıntım başladı. Ya yerleşme oluyor yada adet görüyorum.
Asyarslan60 Abcdfghe ben burada çok okudum böyle deli gibi pik yapan hamile olduğunu öğrenen,inşallah sizin de öyledir ,ben bile heyecanlandım ,evet c biraz silik ama tekrar yapın rabbim gönlünüze göre versin bizi de haberdar ettt🌸💕🐣
Abcdfghe Asyarslan60 evet bende cok gördüm o yüzden buraya sordum. Insallah vardır tekrar yapınca buraya atıcam
Abcdfghe -Papatya33 Mimoxacice yok yapmadım çatlama gördükten sonra bıraktım. Bugün bi yapayım dedim adete yakın ovu testo koyu çıkıp hamile olanları okudum o kafayla yapmak istedim böyle çıkınca var yok arası gidip geliyorum. Tekrardan ovu testi yapicam. Yarın sabah gebelik yaparım olmadı. Ama işte kafami karıştıran bi şey daha kahverengi leke geldi bugün.
Abcdfghe Elif-ada- şuan dışardayım eve giderken test alıcam normalde almıcaktım gecikmeyi beklemeye düşünüyordum bugün bunlar olunca test almaya karar verdim.eve gidince ilk ovu testi yapicam yine böyle cikarsa yarın ilk idrarla gebelik testi yaparım
Abcdfghe Asyarslan60 suan dışardayım giderken gebelik testi alıcam. Eve gidince ilk ovu testi yapicam sonucu atarım bende cok merak ediyorum
Abcdfghe Asyarslan60 suan dışardayım eve gidince direk ovu testi yapicam sonucu atarım buraya. Yine böyle olursa yarin sabah ilk idrarla gebelik testi yaparim.
Asyarslan60 Abcdfghe ay vallahi catlıycam çok heyecalnlı dua edicem inşalalh vardır,lekede yerleşmedir inşallah Yumurtlamanın üzerinde kaç gün geçti tam
Dilaraa_ Abcdfghe benim de böyle çıkmıştı, gebelikten şüphelenmiştim, erken gebelik testi yaptım, çoook silik çıktı ama sonuç pozitif oldu. Erken gebelik testi yap kuzum iki gün arka arkaya 🤗