senatss Guneyinannesi1 ayy yokk vermiycemm valla bekliycem rwgl 4 gün var her gün test ederim artı rwgl günü falan veririm diğerlerinde de bişi çıkarsa
senatss Guneyinannesi1 valla 1 paketi buluyor siğara ve bırakamıyorum da o kadar çok denedim ki belki azaltabilirim anca🥺🥺😔
senatss Guneyinannesi1 erken gebelik elik yaptım negatif sanırım bende elendşm 4 gğn var rwgl ama işte
Sedef-0131 -Papatya33 beta 2.30 doktor gebelik yok dedi kimiside diyor ki daha erken bekle adet günün geçsin
Guneyinannesi1 Cimcime30 benim ki çok çok az görünüyordu belki görünmüyordu bile yani göz yanılması sandım hatta değilmiş bu arada betada 1 yada 2 günün önemi var bunu bilip ayırt etmen lazım
Cimcime30 Guneyinannesi1 biliyorum zaten o sorun değil sekız güne daha çok var dıyıpte senin 6 günde test yapmana güldüm sadece onu ayırt edebilecek durumdayım merak etme 😀
Cimcime30 Guneyinannesi1 sımdı oldu tamam 👌 yok ben senıngordum pozıtıfı erkenn yaptığını bılıyorum da kac gun olduğunu bılmıyordum hayırlısı ya belırtıler var Bnde cunku
Guneyinannesi1 Cimcime30 vücudunu tanıyorsun sonuçta her aydan farklı bir belirtim vardır mesela benim göğüslerim nadir ağırır bu ya dokunamayacak şekilde ağrıdı ve migrenim azdı bu şekilde şüphelendim
Cimcime30 Guneyinannesi1 vücudum benimle dalga gecıyor geçen ay Regl ağrım yoktu Regl oldum😂hayırlısı ya