senatss Dlkkdr6431 varda emin olamıyorum kanı da bekleyecem artımed kullandın mı hiç şimdi 2 tane artibed kaset yaptım birinde var gibi diğerinde de Altan ışık tutunca 2. Çizgi görünüyor
Dlkkdr6431 senatss ben yurtdişinda oldum için test markaları değişiyor ama benm umudum kalmadı yaa kasıklarm karnım çok kötü yumurtlama döneminde şiddetli ağrı vardı ama tutmadı 🥺😔
senatss Guneyinannesi1 erken gebelik elik yaptım negatif sanırım bende elendşm 4 gğn var rwgl ama işte
Qwert2211 senatss benım 5 gün war bat. Bugün yaptım bende negatif çöktüm sanki bende umutluydum bu aydan . Dönermi acaba bundan sonrası
senatss Qwert2211 valla nasip bende beklıyorum 1 tane erken gebelik testi var elimde sabah ilk idrarla deneyeceğim Bat 16 çok istedim ama nasip artık
senatss Qwert2211 erken gebelik negatif maalesef kasetlerin pozitif bakalım nasip regl 3 gğn var beklıyorum daha
Dlkkdr6431 senatss ergen gebelik test yaptım bende negatif çıktı Miğdem bulanıyor daralıyorum bi yandan sıcak bi yandan üşüyorum anlamadım gittş yaa adet günümü bekliyorum
Dlkkdr6431 senatss yok cnm pazartesi yaptım sanırım negatifti umudum yok artk belirtiler yavaş yavaş gidiyor gibi gibi adet olacağım herhalde