senatss Dlkkdr6431 yaaa ben biraz daha bekleyip rwgl gününde yapıcam inşallah hakkımızda hayırlısı olur
minikdefnemm Guneyinannesi1 selam kıslar sessiz sessiz burda forumları okuyodum kac gündür bat 13 bugün içime kurt düstü dayanamıcam deyip yaptım ve cıktı 🥹 sizde dayanamıyosanız yapın varsa cıkıyo🥹🥹🥹
senatss minikdefnemm testini atarmısın bizde bakalım benşm henüz 5 gün var Bat 16 bu gğn testşm negatif çıktı
vilanelle minikdefnemm hayırlı olsunnn Benim de BAT 13. Bu akşam çok çay içtim şimdi yapsam çıkar mı acaba
senatss Guneyinannesi1 ayy yokk vermiycemm valla bekliycem rwgl 4 gün var her gün test ederim artı rwgl günü falan veririm diğerlerinde de bişi çıkarsa
Guneyinannesi1 Kubra0606 teşekkür ederim göğüslerim çok ağrıyor bide oğluma hamileyken de migrenim tutuyordu bundada öyle oluyor çok kötü baş ağrım var gözlerime vuran onun haricinde sırt ve bel ağrım var otururken ağrıyor
Kubra0606 Guneyinannesi1 göğüs ağrınız ne zaman başlamıştı peki, bat 19 benim kasık ağrısı haricinde bi belirtim yok 🥲
Kubra0606 Guneyinannesi1 anladım benimde kimyasal geçirdiğim ay öyle iki hafta önceden başlamıştı bu ay öyle bi şey yok olmazsa da önümüzdeki aylara inşallah napalım🥲
Kubra0606 Guneyinannesi1 belirti olmadan olanlarda varmış ama bakalım, bu ay ovulasyon testi yaptım pik gördüm diye umutluydum😊