Polo Dlnkhrmn bayıkentte deil mi . Ünv yıllarımda ank da yaşıordm. O hastaneyi çok seviyorum 😀 Orda bir dr vardı beni dehşet zayıflattı :) Ordaki dr gibi bir dr bulamadım 10-15 dene geçmiştir üstesinden 😀😀 Doğum için bi fikrim yok , istanbuldayım 🙋🏼♀️
Dlnkhrmn Kubishcan 2.000 tl denmisdi yilbasindan once simdi degisti mi bilmiyorum.diger hastanelere gore testlerin fiyatlari uygun detayli ultrason 250 tlydi cogu yerde 500 tlden asagi yok
Happymums Kızlar koru : dogum 6 bın paket 8 bın TOBB : paket 9 bın sadece Doğum 7 bın Medıcana : sadece Doğum 7-7,5 bın paket 9-10 bın . Lokman hekım yek Doğum 5 bın cıvarı . Plaketini bılmıyorum . Ilk üç yerle bızzat görüştüm. Çok pahalı . Temmuz’da tekrar bır artış daha olacakmış .. bazı hastahaneler bunu sıze yansıtmayız dedı bazıları ise yansıtıyormuş . Fıyatlar gebelikle böyle çok yüksek ve bırbırlerıne yakın
Kubishcan Dlnkhrmn detayliyu orda yaptirdiniz snairim memnun kaldinizmi ne kdr surdu? Fiyati uygunmus belki bend eorda yaptiririm :/
Dlnkhrmn Kubishcan evet yenidogan unitesi varmis onumuzdeki hafta randevum var bunlari daha detayli ogrenicem odalara falan bakicam
Happymums Dlnkhrmn aaa yenı farkettım pardon ☺️ Doğum paketi 2000 mıymıs çok uygun ama sanmıyorum ya arkadaşta hamıle heryeri aradık uygun bulamadık
Dlnkhrmn Bseyldrm zekai tahirde devlet hastenesinde girdim 2 dk bile surmedi cok kalabalikdi ama sonuc iyi cikdi ozedeki doktorumda yeterli sonuc dedi gerek duymadi bir daaha
Gulgul0608 Dlnkhrmn yaa bende devlette girdim 2 dk sürdü burada yorumları okuyunca herkesin yarım saat falan sürmüş açıkçası tedirgin olmadım değil :( doktorum sorun yok dedi ama siz neden bu kadar kısa sürdüğünün öğrendinizmi?