Dlnkhrmn Kubishcan evet yenidogan unitesi varmis onumuzdeki hafta randevum var bunlari daha detayli ogrenicem odalara falan bakicam
Kubishcan Dlnkhrmn detayliyu orda yaptirdiniz snairim memnun kaldinizmi ne kdr surdu? Fiyati uygunmus belki bend eorda yaptiririm :/
Happymums Dlnkhrmn aaa yenı farkettım pardon ☺️ Doğum paketi 2000 mıymıs çok uygun ama sanmıyorum ya arkadaşta hamıle heryeri aradık uygun bulamadık
Polo Dlnkhrmn bayıkentte deil mi . Ünv yıllarımda ank da yaşıordm. O hastaneyi çok seviyorum 😀 Orda bir dr vardı beni dehşet zayıflattı :) Ordaki dr gibi bir dr bulamadım 10-15 dene geçmiştir üstesinden 😀😀 Doğum için bi fikrim yok , istanbuldayım 🙋🏼♀️
Dlnkhrmn Bseyldrm zekai tahirde devlet hastenesinde girdim 2 dk bile surmedi cok kalabalikdi ama sonuc iyi cikdi ozedeki doktorumda yeterli sonuc dedi gerek duymadi bir daaha
Gulgul0608 Dlnkhrmn yaa bende devlette girdim 2 dk sürdü burada yorumları okuyunca herkesin yarım saat falan sürmüş açıkçası tedirgin olmadım değil :( doktorum sorun yok dedi ama siz neden bu kadar kısa sürdüğünün öğrendinizmi?
nanay bende zekai tahirden ağır kalp hastalığını göremedi maalkesef , detaylı yaptırdım 2 dk baktı çocuğumu
Gulgul0608 nanay başka yerde yaptırdığınızdmaı görüldü nasıl anlaşıldı ? bende devlette yaptırdım ama içim rahat etmiyor açıkçası 2 dk sürdüğü için