Flower__ Kizlar persembe bat yarin 13. Gun yarin ve persembe yapcam test insallah tutmustur iki gun once negatifti
Sssbbbs momBg benim bat7 bende de iki gündür leke geliyor ağrım sızımda pek yok anlamadım gitti normalde daha erken adet olurum 28 gün döngüm çoğu zaman. Testte yaptım negatif 🫤
momBg Sssbbbs bende regl oldum sanırsam ama normal kan kırmızı olur yani öyle yaşardım ama şuan açık kırmızı kan geliyor kafam iyice karıştı 🥹🥹
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bende ilk awox ile öğrendim çok silik çıkmıştı prodoctor ile de netleşti iyicene
beyzabs babyylve_ canım benim kanamam oldu ama kaç saattir değişen bir şey yok lekelenmemi degil mi bekliyorum. Sende durumlar nasıl
beyzabs babyylve_ benimde bianda karnım agrıdı geçti azıcık bisey gelmis kaldı ama ilerleme yok. Devam etmezse test yaparım bende bugün bi geçsinde
Gerbuce Sarkac kızlar benim adetim çok az ama normalde yoğun oluyor ama bu sefer çok yoğun değildi bugğn son günü ama dünden beri az az akıntım var ilk iki gün regl gibi ama sıfır ağrı anlayamadım