Flower__ Hatice5855 bende ayniyim 14. Gun negatif cikti 17. Gun oldugunu sanmiyorum adeti bekliyorum kan vermedim
Esra_1609 Bat 6 ben de henüz adet olmadım en fazla 2 gün değişirdi ama hala bekliyorum testler negatif
Esra_1609 babyylve_ Gecikmenin ilk günü test yapmıştım ama çıkmamıştı bekliyorum şimdilik ağrım falan da yok
Hatice5855 Flower__ gecikmenin 14.gunu mu? Baya gecikmiş. Doktora gitmediniz mi. Bende kaç tane test yaptım negatif. Yarın kan vericem.
Flower__ Hatice5855 yok gecikmenin degil aşılamanın 14. Gunu test yaptim cikmadi bende kan vermedim su an 17. Gundeyim bidaha test yapmadım hamile olduğumu dusunmuyorum insallah kist yoktur
Ecemyaz6499 Kızlar bende de bat5 dün test yaptım tek çizgi ne zaman yapsam tam kesin sonuç alırım acaba ya Midem bulanıyor ve kasıl ağrısı da çok var
acemiannne Ecemyaz6499 canım benim bat 3 bugün test yaptım o kadar silik çıktı ki bence iki gün bekleyip yap tekrar
Ecemyaz6499 acemiannne O kadar sabırsızlanıyor ki insan geçen sefer test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı test bozukmuş teste de artık güven olmuyor ya
acemiannne Ecemyaz6499 aynen öyle rabbim kucagımızı boş bırakmasın ben 5 li awox aldım internetten sonuncusunu bugün yaptım düşün o kadar sabredemedim
Ecemyaz6499 acemiannne Bende daha yeni yaptım ya dayanamadım ama tek çizgi çıktı çok sabırsızımm bende ya
angell33 babyylve_ bat 6, 7 günüm kaldı. Sabah dayanamadım test yaptım negatif 🥹 1 haftadır göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım var bekliyorum bakalım 🤲🏻 herkes için hayırlısı 🤲🏻
Ecemyaz6499 angell33 Amin inşallah 🙏 Bende de göğüs ağrısı mide bulantısı var aşırı kasık agrısıda var bilmiyorum ya heyecanlı bekleyiş