Semauzun Bi kaç gün daha bekleyeceğim adet olmadım. O çizgide belirgin gelmedi bana. İki gün sonra test yaparım olmazsam yine eğer pozitif çıkarsa kan vereceğim. Umutlanmak istemiyorum hemen @GirlandBoy_Mom
_Feslegennn__34 babyylve_ Bugün adet günüm aşılamanın 15. günü ve teslim silik çıktı gözle daha net görünüyor sizce var mi 🥹
Sssbbbs momBg benim bat7 bende de iki gündür leke geliyor ağrım sızımda pek yok anlamadım gitti normalde daha erken adet olurum 28 gün döngüm çoğu zaman. Testte yaptım negatif 🫤
_Feslegennn__34 babyylve_ prodoctor bunu iyi yıldır hep kullandim yoksa yoktu bundan ilk defa silik çıktı 🥹
_Feslegennn__34 GirlandBoy_Mom evet bu test güvenilir iki yıl kullanmiştım yoksa yok ama şimdi silik var 🥹
_Feslegennn__34 2Princess1Mom ayyy evet benimde böyle çıktı inşallah sizinse vardır 🥹ne zaman kan vereceksin
GirlandBoy_Mom 2Princess1Mom bende ilk awox ile öğrendim çok silik çıkmıştı prodoctor ile de netleşti iyicene
beyzabs babyylve_ canım benim kanamam oldu ama kaç saattir değişen bir şey yok lekelenmemi degil mi bekliyorum. Sende durumlar nasıl