Zdiyebiri Sarkac bende bu tip bir rüya gördüm. reglim 8 kasım da gözüküyor karnım ağrıyor regli olacak gibiyim. Gaz vs..o kadar üzgünüm ki o ay bu ayda değil bence..hiç gebelik tatmadım ama böyle başlayacagını da hiç sanmıyorum.
Sarkac Zdiyebiri hakkımızda hayırlısı üzülme inşallah hayırlısıyla sanada nasip olur benim aslında bu ay bende hissetmiyorum. Adet olcam gibi ama bende kasık ağrısı hiç belirti yok olurum adet
beyzabs Zdiyebiri ya benim gebelik cok düsük ihtimal zaten. Programda gözüken yumurtlama günümden 3 gün sonra ilişki oldu cünkü. Ama ihtimali bile düşündürüyor insanı☺️
Esayyy977 Kızlar selam 25 inde yumurtalama gördüm bugünde kasıkta aşırı doluluk hissi var akıntım başladı bi kaç gündürde memede hassasiyet var. Bat 8 10 gibi acaba test yapsam çıkar mı
babymomdad_ kızlar ben geçen çatlama üzerinden 9. gün kan vermiştim ve negatif çıkmıştı bugün 12. günüm sizde normal erken gebelik testi yapsam varsa çıkarmı bat 8🫠
seyma_oner0202 Bende elendim kızlar 😥 inşallah bekleyenlerden güzel haber alırız en azından moral olur biraz 😢