BossMom GEM valla bende fetal dna sosyal medyada gördüm amniyosentezde bebeğim suyundan alınıyormuş dedi bende istemiyorum çünkü ilk gebeliğimde 18 haftalıkken sonlanmıştı korkuyorum hiç gitmek istemiyorum doğuma kadar ne geldiyse artık diye
GEM BossMom olumsuz bir durum yaşamışsınız ama rabbim tekrar kucağınızı dolduracak inşallah o yüzden olumsuzlukları aklınızdan çıkarın tabiki yaptırmanız gereken testleri yaptırın ancak oldu ki yaptıramadığınız durumlarda üzülmeyin bir hayır vardır deyip geçin gidin olumsuzluk yaşadığınız için korkularınız olabilir çok normal ama stresten uzak durun sadece sağlıklı bir doğum süreci geçirmeyi dileyin rabbimde bu süreçlerde yardımcınız olsun tabiki bazı şeylere zamanında müdehale için erkenden yapılması gereken testler var ama olmadıysada vardır rabbimin bildiği siz aylık kontrollerinize gidin kendinize dikkat edin her şeyde gönlünüzce olsun inşallah 🤲🏻🌸
BossMom GEM evet öyle gerçekten önceki gebeliğimde ikili üçlü taramanın adı bile duymamıştkm yapmamıştımda neden saman ilerledikçe bir sürü test duyuyorum o testler yapmsam dert yapmasam dert sanki gidip yapsam illa bişey çıkacakta yapıyorum gibime geliyor yapmasam herhalde bu kadar düşünmem nomral kontrolüme giderken bile doktor ultrasonu açtığı gibi düşünmeye başlıyorum ne dicek ne çıkacak diye elimde olan bişey değil gerçekten düşüncelerimin önğne geçemiyorum tabikide Allahtan hayırlısını istiyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım ☺️
GEM BossMom amin amin inşallah rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip eylesin sizlere içinizdeki kötü düşünceler alıp gitsin sizden🤲🏻🌸
BossMom SMB canım numarayı bırakayım istersen genel cerrahi bölümü seç sekreter sayıyor zaten onu seçimce bölümleri söylüyoe tuşlamayla seçiyorsun
1_Pandackk BossMom maalesef yapılmıyor özel hastanede yapılıyor bölge eğitim araştırma hastanesi de yapmiyor ben hayat hastanesinde Gürcan Türkyılmaz da yaptırmıştım detaylı ultrason oraya takipli olduğum için detayli da orda yaptırdık devlet hastanesi yapmıyoruz diyorlar özel hastaneye gidin diyorlar sana tek değil herkese öyleler heleki devlette çalışan sekreterler kendilerini çok büyük bişey sanıyorlar ben riskli gebeydim bile sorumluğu alamayiz imzami attim bölge eğitim araştırma hastanesine gittim yatış verildi
SMB BossMom yaa biz de edremitteyiz 😊merak ediyorum burda üniversitede doğum oluyor mu nasıl oluyor doktorlar nasıl bilgin var mı ?
BossMom SMB oraya pek gitmiyorum ama doğum oluyordur ben kürtajımı orda olmuştum doğuma gelen çoktu doğumhanedeki doktorlar çok iyiydi ama hemşireler öcü gibi
SMB BossMom öyle mi Ben devlet ve üniversite hastanesini araştırıyorum doğum için özelden korktum doğrusu son çıkan haberlerden sonra
Rabiadk Kızlar merhaba bende lokman hekim hayat hastanesinde takipliyim , doğumum da orada olacak inşallah Gülsüm Feyza hocaya gidiyorum onda veya o hastanede doğum yapan var mı siz veya çevrenizden biri (ilk gebeliğim sezeryan istiyorum)
SMB Rabiadk bizim okuldan birçok öğretmen evvelleri orda doğum yapmış ve Gülsüm Feyza’da . Çok beğeniyorlar içiniz rahat olsun bence