SMB BossMom yaa biz de edremitteyiz 😊merak ediyorum burda üniversitede doğum oluyor mu nasıl oluyor doktorlar nasıl bilgin var mı ?
BossMom SMB oraya pek gitmiyorum ama doğum oluyordur ben kürtajımı orda olmuştum doğuma gelen çoktu doğumhanedeki doktorlar çok iyiydi ama hemşireler öcü gibi
SMB BossMom öyle mi Ben devlet ve üniversite hastanesini araştırıyorum doğum için özelden korktum doğrusu son çıkan haberlerden sonra
Rabiadk Kızlar merhaba bende lokman hekim hayat hastanesinde takipliyim , doğumum da orada olacak inşallah Gülsüm Feyza hocaya gidiyorum onda veya o hastanede doğum yapan var mı siz veya çevrenizden biri (ilk gebeliğim sezeryan istiyorum)
SMB Rabiadk bizim okuldan birçok öğretmen evvelleri orda doğum yapmış ve Gülsüm Feyza’da . Çok beğeniyorlar içiniz rahat olsun bence
SMB Rabiadk rica ederim ne demek.hatta Eylül ayında bir öğretmen arkadaş Gülsüm Feyza’da doğum yaptı normal beklerken sıkıntı çıkmış sezaryen yapmışlar.bütün kontrolllerini de orda yapmıştı . 21 bine yapmışlar doğumu bilginiz olsun
Rabiadk SMB benim de hep aklımdaydı doğum ücretini sormak gitmeden öğrenmiş oldum sayenizde çok incesiniz tekrar teşekkür ederim 🌸
Zehasve SMB eski tokideyim 15 haftalık olduk bugün heryere gidiyorum hem özel hem devlet özelde Şebnem hamına devlette küme denk gelirse ona
SMB Zehasve anladım 👍🏻bende 18.haftaya kadar sadece özele gittim sonra devlette de randevu buldukça gittim. Devlette doğumlar iyiyse bilgi alabilsem düşünüyorum da çok kararsızım Siz nerde doğum düşünüyorsunuz