Rabiamina Ebru_xy hareketleri daha düzenli değil birkaç haftaya düzene girince hissedersiniz. Sırt üstü yatıp elinizi karnınıza koyun öyle daha çok hissediliyor. Benimki babası gelip konuşup elini koyunca başlıyor hareketlere öyle de deneyin
Ebru_xy Rabiamina Bide oyle deneyelim bakalim babasi yapyo arada elini koyuyo bna hareket ediyo dio yaaa
Rabiamina Ebru_xy bizden farklı bir ses olarak bir de onları duyuyorlar. Ben ne zaman hareket etmiyor desem babası gelince başlıyor harekete 😅
Aslaninannesi_ Ben oğlum diyorum tekmeliyor babası oğlum diyince hem tekme hem eliyle vuruyor 21 deyiz 17 den beri Hergün tekmeliyor uyuyana kadar 😁
Rabiamina Aslaninannesi_ ben 29 haftadayim dün gece icerde parti verdi galiba. Ben böyle hareket görmemiştim bu zamana kadar. Kesintisiz 10 15 dk döndü durdu 😅
Aslaninannesi_ Rabiamina cinsiyet ile alakalı olabilir mi benim oğlum olacak bir saniye durmuyor gerçekten bazen diyorum ne zaman yatıp uyuyup dinleniyor
Mrzbrvdr 16 haftalıkken kalp gibi atıyordu ilk öyle hisettim :) şimdi 18 haftalık bir kaç gündür günde bir kaç kez hissediyorum tekmelerini elimi koyunca da hissediyorum. İlk gebeliğim normal mi acaba bu kadar erken hissetmem
Rabiamina Aslaninannesi_ bilmiyorum benimki de erkek. Bebek anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar yandık biz 😅
Aslaninannesi_ Rabiamina haha yandık o zaman karnımı eşimin sırtına koyuyorum bazen diyor sabaha kadar tekmeledi böbreklerimi 😀😀
Rabiamina Aslaninannesi_ benimki sola yatmamı asla istemiyor. Hep sol tarafimdaydi tekmeleri başladığından beri de sola yattikca sürekli rahatsız oluyor. Şimdiden onun keyfine göre hareket ediyorum 😅
NurABE Ebru_xy ilk cocugum kızdı çok hareket etmezdi bazı şeylere tepki verirdi 2. Gebeliğim ve erkek 18. Haftadan beri gümbür gümbür hiç durmuyor sabahları uyuyor ama sonrası çok hareketli çok şükür hoşuma gidiyor 🥰