Ebru_xy Kızlar bir sorum olacak 22+2 haftalık olduk ama doğru duzgun hareket hissedemiyorum aslnda pıt pit biseyler oluyo ama emin değilim ultrasonda oynuyor ama ben ne zaman tam hissedeceğim ne zaman tekme atacakkk😕😏
aslaninannesi7 Ebru_xy 26 haftalık olduk daha yeni yeni sertleşmeye başladı geçen haftalarda da hissediyordum tabi net olarak ama bu hafta farklı.
Aysunnn_ Ebru_xy 25 ten sonra hele de 30larda nasıl atıyor gece yarısı o tekmelerle uyanırsınız hatırlarsınız bizde öyle oldu 🤣🤣at dedim bu kadar demedim dediğim oldu
Nazo_avlu Ebru_xy normal 25 felan gecınce anca net net hıssedılıyor hele 30 u atla gumbur gumbur 33. Haftamda hangı yone yatacağımı sasırdım ne tarafa yatsam orayı tekmelıyor rahatsız oldugunu dusunurek yonumu sasırıyorum 2. Gebelıgım olmasına ragmen 25 gecınce daha netlestı
aslaninannesi7 Ebru_xy ben onu doktoruma sormuştum mide yukarı çıktığı ve rahim büyüdüğü için oluyor demişti
Vlog1345 Bizde 22+6 olduk hala hissetmiyorum. Yani sanki tam alt karnımda kalp atışı gibi bişe oluyo arada o da çok dikkatimi verip kendimi dinlediğimde.
aslaninannesi7 Ebru_xy bana da verdi bir ay kullandım da bacak arası ağrım geçmedi. Dönemiyordum bile gece yatakta. 4 gündür squat yapıyorum onun çok faydasını gördüm. Düzenli yürüyüşe başladım onun da faydası var canım
aslaninannesi7 Ebru_xy dene canım bence yoksa ilaçla olacak gibi değil. Zaten normal doğum düşünüyorsan da çok faydası olacak
aslaninannesi7 Ebru_xy bende normal istiyorum bir sıkıntımız olmazsa inşallah 🙏 o yüzden başlamak lazım yürüyüş ve harakete çok rahat oluyormuş