Bigsecret3 gunesveguney hayırlısı olsun kuzum düşünme öyle bende bu gebelikten önceki gebeliğim zorunlu kürtajdı 2 adet sonrası oldum inşallah saglikli bir genelik geçiririz 😍
Nzl_1999 gunesveguney yok cnm Dr baya bu sefer baktı hatta bi sorun mu var dedim yok dedi bişey demedi
gunesveguney Bigsecret3 İnşallah 🥹 Eğer varsa 5 Kasım vefat eden kızımın doğum günü, bize hediyesi gibi olacak resmen 🥹 rabbim kalbimdeki acıya bir teselli müjdesi nasip etsin inşallah 🥹
gunesveguney Kızlar direkt doktora gitmiştim muayene etti rahim kendini hazırlamış görünüyor dedi bir de 4 cm kist varmış yumurtalıkta onu takip edicez dedi. Kan istedi kan verdim 1 saate çıkacak bakalım 🥹
babyylve_ gunesveguney bize de haber et kuzum bugün adet olman mı gerekiyordu birde yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
Patito__ gunesveguney o kist bazen cikiyormus bnm tum hamilelklermde vardi dr bebek beslior fbi bisy soledi kaybolur dedi ve hamilelik ilerleyince kayboluor. AMa buyume riskide vr cokcok nadir ondn takip edilio bnm ucunde de kayboldu