babyylve_ gunesveguney bize de haber et kuzum bugün adet olman mı gerekiyordu birde yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
babyylve_ gunesveguney gunesveguney kaç gün geçti yumurtlamadan sonra saydın mı bende test yapıcam da kaç günde oluşuyor gebelik
gunesveguney Kızlar kan sonucum çıktı 66,6 çıktı 🥹🥹🥹🤲🏻 doktor çarşamba tekrar kan ver 2 kat artış bekliyoruz demiş çarşamba tekrar vericem inşallah sağlıklı ilerler
danla2711 gunesveguney hayırlı olsun 🥰🥰yorum yapmadım ama kan vermeye gitmeden önce görünce merak ettim şimdide karşıma çıktın sonucuna bakayım dedim adına çok sevindim 🥰🥰 sağlıkla ilerlesin inşallah♥️
gunesveguney Ceren1996 teşekkür ederim 🥹 geçen hafta kasıklarımda çok batma vardı hatta bi kere iki büklüm oldum bıçak saplandı gibi oldu.Mide bulantım arada oluyor dün hatta pikniğe gitmiştik kustum orda.Ama ilk belirtim aşırı üşüme ve baş dönmesiydi elim ayağım hep buz gibiydi hatta iş yerinde revirde dinlendim baş dönmem yüzünden ama şuan bi var bi yok gibi belirtiler
Patito__ gunesveguney o kist bazen cikiyormus bnm tum hamilelklermde vardi dr bebek beslior fbi bisy soledi kaybolur dedi ve hamilelik ilerleyince kayboluor. AMa buyume riskide vr cokcok nadir ondn takip edilio bnm ucunde de kayboldu
gunesveguney Patito__ ebet forumda da biraz okudum da kiminin alınmış kiminin erimiş hayırlısı artık 🙏🏻