Beyza46 iremzcn uyandığın ilk andan tuzlu kraker yemeni tavsiye ederim benimde ilk 3 ayda hep oldu kahvaltını erken yapmaya çalış:)
Minikkuzum00 iremzcn limon zencefil bunlar iyi geliyor bulantıya. Bugün bende içmeyi unuttum midem çok bulanıyor 11 haftalık benimde. Çok yoğun bulantı oluyor
Oksuruksurubu iremzcn eşime sabahları kahvaltı hazırlamak için kalkıyordum aç karnına hemen muz yiyordum onu gönderene kadar mide bulantısı olmadan tekrar yatıyordum aç karnına
iremzcn Mejsa yaa düzeldi mi şuan sizin peki? Evet öyleymiş ama insan yinede endişeleniyor tabii inşallah benimde kısa sürede geçer
iremzcn Mejsa hiç denemedim herkes kraker vs önermiş. Bende deneyeceğim sabah hemen inşallah işe yarar 🙏🏻
iremzcn [silindi] bazıları doğuma kadar kalıyormuş böyle ay inşallah öyle olmam ya 🙈 Teşekkür ederim tavsiyenizi deneyeceğim
Violetaa @iremzcn canım ben 5 aya kadar miğdem bulandı hiçbirşey yiyemedim . Merak etme son aylarda alacaksın zaten hiç üzülme kafana takma . Sağlıklı olsun kilo önemli değil
iremzcn Violetaa sağlıklı olsunda gerisi önemli değil tabiki 🥰 tecrübesiz olduğum için işte kuruyor insan kafada teşekkür ederimmm ♥️
Cnhavva iremzcn bende ayniydim o hafta suan 11 haftalik olduk bi kac gundur kusturmuyo ama ucundan donuyorum istahsizlik midem surekli bulanti halinde nerdeyse meyveyle yasiyorum yumurtadan huylandim en basindan beri yumurta yemiyorum
iremzcn Cnhavva ya bende yumurtayı çok severim normalde ama şuan iğreniyorum. 14. Haftadan sonra bitiyor diyorlar ama inşallah çabucak geçer.
Minikkuzum00 iremzcn aynen öyle ilacı hergün düzenli iç. 2 tane mi içiyorsun. Dün ben içmeyi unuttum bugün sabah ve dün çok kötü oldum. Su içsem bulantı geliyor. Benim ikiz gebelik daha çok oluyor bulantı