Ebbruc dabaxy yok kuzum titretiyo zaten onu dert etmiyorum alıştım da bu bildiğin nabız atması gibi sabit ve uzun sürüyo süre olarakta aşırı arka arkaya oluyo
dabaxy Ebbruc hmm sen ne yaşarsan ertesi hafta ben yaşıyorum haftalar peş peşe diye galiba dedim tirememiz bile aynı sanırım 🙈😁😁
Ebbruc Hka_hilal ayy keşke benimki de yakın olsa da gelme diyebilsem , gerçi gidince ekrandan hiç gözünü ayırmadan bakıyor 🥲🥰
Ebbruc Hka_hilal aa ciddi misin 😂 benimki titretiyo da sorma gereği duymamıştım burda normal denildiği için 😂 yerim ben onları ya 🥰
Tuje16 Hka_hilal tamam yarın acile giderim olmadı belki dediğin gibi yaparlarsa kafamda rahat olur, gazda gerip rahatsız ediyor olabilir ekstra bide o üstüne kafayı yicek gibi oluyorum
Hka_hilal Tuje16 sakin ol arkadaşım korkularını anlıyoruz. Hepimiz o yollardan geçtik. Stres bize her zaman düşman ne kadar rahatsak o kadar iyi. Sen git doktora için rahatlar
Ebbruc dabaxy ben bikaç hafta önce hissetmiştim ilk titretmesini sonra kızlar normal dedi burda , sonra baktım hem titretiyor hem hareket ediyo dert etmedim 😂
Ebbruc Hka_hilal bizim projeksiyonla duvara yansıtıyo bide kocaman ekrandan film izler gibi izliyoruz 😂🥰
Denizpak Hka_hilal hep merakla bekliyoruz 😁 ay valla ben şimdi anlamıyorum da önümüzdeki hafta geçince korku başlar 😁
Hka_hilal Denizpak evet ya senin artık stres başlar normal ama ya bilmediğimiz bir süreç çok normal 🥰