Ebbruc Hka_hilal ayy keşke benimki de yakın olsa da gelme diyebilsem , gerçi gidince ekrandan hiç gözünü ayırmadan bakıyor 🥲🥰
Ebbruc Hka_hilal aa ciddi misin 😂 benimki titretiyo da sorma gereği duymamıştım burda normal denildiği için 😂 yerim ben onları ya 🥰
Tuje16 Hka_hilal tamam yarın acile giderim olmadı belki dediğin gibi yaparlarsa kafamda rahat olur, gazda gerip rahatsız ediyor olabilir ekstra bide o üstüne kafayı yicek gibi oluyorum
Hka_hilal Tuje16 sakin ol arkadaşım korkularını anlıyoruz. Hepimiz o yollardan geçtik. Stres bize her zaman düşman ne kadar rahatsak o kadar iyi. Sen git doktora için rahatlar
dabaxy Ebbruc hmm sen ne yaşarsan ertesi hafta ben yaşıyorum haftalar peş peşe diye galiba dedim tirememiz bile aynı sanırım 🙈😁😁
Ebbruc dabaxy ben bikaç hafta önce hissetmiştim ilk titretmesini sonra kızlar normal dedi burda , sonra baktım hem titretiyor hem hareket ediyo dert etmedim 😂
Ebbruc Hka_hilal bizim projeksiyonla duvara yansıtıyo bide kocaman ekrandan film izler gibi izliyoruz 😂🥰
Denizpak Hka_hilal hep merakla bekliyoruz 😁 ay valla ben şimdi anlamıyorum da önümüzdeki hafta geçince korku başlar 😁
Hka_hilal Denizpak evet ya senin artık stres başlar normal ama ya bilmediğimiz bir süreç çok normal 🥰