Denizpak Ebbruc herkesi pimpirikli yaptık yaşadığımız normal Bir süreç değil seninde çok birşey kalmadı kuzu o haftalara 🥰
Ebbruc Denizpak annem her aradığında oğlum napıyo diyo, burdayken bile gelip gidip napıyo nasıl faln diyodu 😂🥰 aman biz öyleysek onlar da pimpirikli olsun 😂
Ebbruc Denizpak ayy ben bile çok heyecanlanıyorum sizin zamanınız yaklaştıkça 🥲🥰 o güzel bebiş kokularını doya doya çekersiniz içinize arkanızdan da ben gelirim inşallah 🙏🏻❤️
Denizpak Ebbruc gelirsin güzel arkadaşım sen 25 i geçemeyeceğim diye kendini kötü hissettin üstünden 1 ay geçti zaman su misali benim ağrılarım çok arttı haftaya iyice fena olacağım heralde 😁
Ebbruc Denizpak e normal annesi şimdi kocaman olmuştur güzel kızın 🥰 benim sıpa bile beni ağırlaştırdı seni hiç düşünemiyorum 😂
Tuje16 Denizpak ayy nolur bana da dua edin bu karnım sertleşince ya da toplanma hissedince kafayı yicek gibi oluyorum aklım hep orda psikolojim bitik gün bekliyorum çok kötü oluyorum hemen diğer ağrılarda başlıyor ve daha 18+5 im
Denizpak Tuje16 senin haftan çok erken o kadar kasilma olmaması lazım acaba kafası baskı yapıyor sen kasilmami sanıyorsun ben öyle sanmıştım o yüzden
Hka_hilal Tuje16 bence sen bi doktora git eğer varsa da magnezyum serumu takıyorlar 24 saatlik baya kontrollü salınımla veriyorlar benim de 20. haftada olmuştu baya durdurup rahatlatmıştı
Ebbruc dabaxy yok kuzum titretiyo zaten onu dert etmiyorum alıştım da bu bildiğin nabız atması gibi sabit ve uzun sürüyo süre olarakta aşırı arka arkaya oluyo
Bddddd Hka_hilal ikinci gebelik falan mı canım ben de gelişsin durabildigi kadar dursun normal olsun diye ama kafam karisik
Hka_hilal Ebbruc yarabbim ya o kadar düşünüyorsa bi zahmet tutsun yani 😅 valla ben de öyle dedim arabayı ben sürüyorum zaten gelme ben giderim 😂😂
Ebbruc Hka_hilal ayy keşke benimki de yakın olsa da gelme diyebilsem , gerçi gidince ekrandan hiç gözünü ayırmadan bakıyor 🥲🥰
Denizpak Hka_hilal hep merakla bekliyoruz 😁 ay valla ben şimdi anlamıyorum da önümüzdeki hafta geçince korku başlar 😁
Ebbruc Hka_hilal aa ciddi misin 😂 benimki titretiyo da sorma gereği duymamıştım burda normal denildiği için 😂 yerim ben onları ya 🥰
Tuje16 Hka_hilal tamam yarın acile giderim olmadı belki dediğin gibi yaparlarsa kafamda rahat olur, gazda gerip rahatsız ediyor olabilir ekstra bide o üstüne kafayı yicek gibi oluyorum
dabaxy Ebbruc hmm sen ne yaşarsan ertesi hafta ben yaşıyorum haftalar peş peşe diye galiba dedim tirememiz bile aynı sanırım 🙈😁😁