Tomucuk12 emel16 ıyı cok sukur bebek de 1 kg gecınce rahatlıyor bır cok hekım. Artık hızla kılo alacak🫢💝
emel16 Tomucuk12 evet canım aynen ilk başlarda öyle diyordu 1 kiloyu bi geçelim biraz rahatlarız demişti,, bugünde 32 hafta ve 2 kiloyu baz aldı daha da rahatlayacağız dedi:) 2 hafta daha sık dişini diyor 😂😂 2 kiloyu 32-33 haftalarda görüyorlar genelde dedi bakalım bi sonraki gidiş 31+5 olacak 2 olmasa bile en kötü senaryoyu düşünecek olursak 2 ye yaklaşır heralde
Hka_hilal Denizpak valla yapmayıp bi de şiddet uygulayan aldatanlar filan var. Şu forumda okuduklarımı hayretler içerisinde okuyorum bazen 😓😅
Denizpak Hka_hilal evet evet ya çevremde de çok benim Allah korusun öyle insanlardan herkesi Allah herkese iyi eşler nasip etsin 🙏🥰
emel16 Hka_hilal belki de bilemiyorum ki iki gün ölü o kanı vereli iki gün de bu kadar düşer mi böyle bişe mi bilmiyorum hiç:)
Hka_hilal emel16 düşüyor ya iki günde de yükseliyor. Ben sağlık ocağında verdim 2.2 çıktı sonra bi hafta geçmedi hastanede verdim 4.5 çıktı hemen değişiyor
Arblg Serap09 yok cnm o mm ve cm hesabı.47 mm demek 4.7 cm demek. Bazı doktorlar mm olarak söylüyor bazıları cm olarak söylüyor👍
Arblg emel16 gözün Aydın cnm ❤️🙏 benımde 12 ydı crp bende haftaya ıdrar kültürü verıcem tekrar ınsallah benım de düşük olur
emel16 Arblg inşAllah canım inşAllah, bugün doktorun muayenehanesinde verdim 5.5 çıktı iki hafa sonra tekrar kontrol tekrar kan vereceğim bakalım o zaman ne çıkacak,, belki de bundan sonra her kontrolde ister bilemiyorum
Ebbruc Hka_hilal bide bunların diline düştük vay halimize 😂😂 benimki hiç bişey demiyo artık bana dokunsa biliyo neler olacak 😂😂
Ebbruc Denizpak eşek sıpası mahvetti beni dünden beri 😂😂 yavrum vurmasa da neden vurmuyor diyorum o da haklı 😂 ama sağımda bi yere vuruyo hep orası acıyo artık ya 🥲🥰
Denizpak Ebbruc aman boşver vursun hareketli olsun öbür türlü daha kötü kafayı yiyorsun hareket etsin diye 🙂
Ebbruc Denizpak yok yok vursun isterse deşsin beni 😂😂 bazen ayağını net hissediyorum parmağımın altında zaten hoşuma gidiyo 🥰
Tuje16 Ya ne güzel 2 haftadır öyle hissetmiyordum yine karnımda sertlik sanki toplanma gibi bi şey hissettm bugün 18+4 üz. Doktora yazdım kasılma olmasın diye adalac, duphaston ya da iğne falan vericek misiniz neden böyle diye yarına yazar artık ama aşırı rahatsız değişik bir his @Ebbruc @Hka_hilal @Denizpak @emel16 @Tomucuk12
Ebbruc Tuje16 ağrı oluyo mu peki toplandığında , anlamadım zaten nasıl hiç ilaç vermedi sana doktor. Ben 18+6 da oldum serklaj o günden beri de adalat kullanıyorum çok şükür toplanma falan olsa da çok olmuyor
Hka_hilal Tuje16 toplanma oluyor ben adalat kullanıyorum ona rağmen oluyor. Belli bi haftadan sonra normal diye biliyorum günde birkaç defa
Tomucuk12 Tuje16 Tuje16 yani artık bebek büyüdükçe toplanmaları hafif olacak canım kasılmaları engellemek için doktorun yazana kadar soda içebilirsin magnezyum varsa magnezyum içebilirsin Adal ta kimi doktor 25’ten sonra başlıyor diye biliyorum ben de öyle başladım 23:24’te herhalde. Endişe etme
Denizpak Tuje16 ya şimdi herkesin durumu farklı bana hiç ilaç vermedi kasilman çok oluyoorsa verebilir tabi 18.haftada kasılma için erken bir hafta günde 1 kez falan oluyorsa normal ben çok sanmıyorum bir sıkıntı olacağını