Hka_hilal Denizpak valla öyle kuzum ya maalesef biraz fazla dağınık ama canı sağolsun bu zamana kadar bana bebek gibi baktı. Duşum yemeğim her şeyimi zamanında yapıyor. O yüzden de varsın kirletsin napalım 😓😅🥰
Hka_hilal Ebbruc ahahh 3 yılda salgılanması gereken östrojen 1 günde salgılanıyormuş kuzum ne yapalım vücut hormonlara yenik düşüyor 😂
Ebbruc Hka_hilal östrojenin dibini gördüm bence ben bugün , bi fasıl da eşime sarılıp ağladım az önce 😂 o da diyo hormonlar seni ele geçirmiş 😂😂
emel16 Hka_hilal belki de bilemiyorum ki iki gün ölü o kanı vereli iki gün de bu kadar düşer mi böyle bişe mi bilmiyorum hiç:)
Denizpak Huzurluve evet millet başına gelmeyince boş birşey söylüyoruz sanıyorlar ondan kuzu ateş düştüğü yeri yakıyor işte
Serap09 Denizpak amin yapıyor erkekler bizim kadar yapamıyor supurge tutuyor arada akşam yemeği yapıyor napalim ev baya pislendi yapacak bisey yok erkek kadin kadar yapamıyor
Tuje16 Ftm-07 ben hiç nioli yağı kullanmadım ters tepsi yapabilir diye bence kullanmayın 🙏🏼 doktorunuzada danışabilirsiniz ☺️
Ebbruc Denizpak değil mi ya hepimiz kader arkadaşıyız resmen 🥹 bende çok isterdim 🥰 Kız ben ayaktayken bu bebe çok fena hissettiriyo bana artık, hem hareketleri böyle garip hissettiriyo hemde baya ağır geliyo
Hka_hilal Ebbruc 😂😂 ağlama limitini doldurmuşsun 😂😂 bugün parka gittik ya eşimle diyo bugün ağlamayacak mısın 😂😂😂 ağlatma ağlamayayım dedim. Diyo selam versem ağlıyorsun 😂😂😂
Denizpak Serap09 evet evet olsun ne yapacaksın bunada şükürler olsun diyeceğiz hiç yapmasalar daha kötü 😁😘
Ebbruc Hka_hilal bide bunların diline düştük vay halimize 😂😂 benimki hiç bişey demiyo artık bana dokunsa biliyo neler olacak 😂😂
Ebbruc Denizpak eşek sıpası mahvetti beni dünden beri 😂😂 yavrum vurmasa da neden vurmuyor diyorum o da haklı 😂 ama sağımda bi yere vuruyo hep orası acıyo artık ya 🥲🥰
Hka_hilal Denizpak valla yapmayıp bi de şiddet uygulayan aldatanlar filan var. Şu forumda okuduklarımı hayretler içerisinde okuyorum bazen 😓😅
Arblg Huzurluve bende polip olmasa ve yoğun kanama yapmasa benımkı de farkedılmeyecek ve bebegımı kaybedecektim.bende etrafımda hamıle kalan herkese söylüyorum artık 12 haftalarda baktırın dıye👍
Tomucuk12 emel16 emel16 hıc bısey kalmadı 32 ye 🥲 rahat ol canımm bence gelmek bıle ıstemeyecek bızımkıler bak gör😂😂😂