Arblg Ftm-07 doktorun mu vurulma dedı canım ,ya da daha önce vuruldun dıye mı . Ya da baska bır sebebı var mı?ben doktoruma sordum ama net bısey demedı kararsız kaldım o yüzden 😕
Ebbruc Hka_hilal amin amin kuzum, ben hep şükrediyorum bu anları tekrar yaşadığım için ❤️ bazen korkutuyo hareketleri ama çok şükür diyorum ya hareket etsinde canımı acıtsın 🥹🥰
Hka_hilal Ebbruc valla ben de öyle diyorum 😄 ağrım oluyor eşim diyor al bak hareket etmiyor diyordun. Ben de diyorum hareket etsin de canımın acımasına razıyım 🥰❤️😄
Ftm-07 Ebbruc bu enfeksiyon için nasıl önlem almalıyız bu işlemden sonra sık görülen bir sorunmuş galiba
Ebbruc Ftm-07 çamaşırımı sık sık değiştiriyorum yüksek derecede çamaşırlarımı tek yıkıyorum, bol su içiyorum . Kendimi ıslak bırakmıyorum vs çok şükür olmadım daha hiç
Eliif95 emel16 serklajın varlığı bile yükseltebilir demişlerdi birde bana yabancı madde rahimde olduğu için. Ek bir bulgun yoksa önemsemiyolar bir tık yüksekliği. Yanma, ateş gibi
emel16 Eliif95 evet başka sıkıntı olmayınca bende bişe çıkacağını düşünmüyorum ama tabi doktor mendiyecek bakalım, onların baz aldığı şeyler bazen başka şeyler olabiliyor,, bakalım hayırlısı yarın gidip öğreneceğiz
Tomucuk12 emel16 canım bence çok yüksek değil çünkü bana antibiyotik basladıkları deger 42 ıdı . Bıede hamılelıkte bır mıktar yuksek olması normal dıyorlar. Belki doktorun önlem amaçlı bir şeyler başlar
Ebbruc Denizpak normal değil mi ya 😂 canımı acıtıyo böyle artık hareket ederken . Zaten gelişimi önde ya şuan 30 haftayla falan uyumlu onunda etkisi vardır diye düşünüyorum 🥲
Denizpak Ebbruc kilo olarak önde olduğu için ağırlığını hissedersin çok normal kuzu ileriler daha sıkıntı uyku şişme halsizlik midem agzimda geziyorum çok fena
Ebbruc Denizpak ben ilaç kullanmaya başladım ya şükür mide yanmalarım geçti ama mide gazım hep var tabi. Ama bugün ekstra bi canımı yakıyo hareketleri normalde böyle olmuyodu ya da ben kaç gündür ayaktayım farketmiyorum
Tomucuk12 Kuzum senın hastane cantan hazırdır bana önerın varmı? Üç takım koydum hastane çıkışı bebiş için iki tane battaniye bez ağızlık pişik kremi, kendime göğüs pedi depent, ped 3 takım pıjama hırka camasır emzırme sutyenı 1 atletı 1 corap makyaj malz sampuan dıs fırcası koydum @Denizpak
Denizpak Tomucuk12 şampuan koymadim ben hemşireye verileceklerden koydum 1 tane yedek alt üst takım birtane de tulum koydum battaniye kalın ağız mendili pişik ktemi ıslak mendil hırka koymadım çok sıcak oluyomus hastane çorap bide çocuğa bana terlik koydum bide .her ihtimale karşı sezeryan olacağı için depent kullanisli değil dediler ben 3 tane geniş iç camasari Orkid gece 2 tane gecelik emzirme atleti 7 tane bebek bezi bide herhalde unuttuğum varmi bilmiyorum böyle 😁🥰
Denizpak Ebbruc aman çok şükür iyi ol kuzu evet sen yatınca onlar daha hareketli oluyor şuan ondan hareketleri net hissediyorsun 😆🥰🥰
Ftm-07 Arblg bnm doktorum da öyle bana bıraktı bende zaten evde yatış halinde olduğum için sağlık ocağına gidemedim
Tomucuk12 Denizpak evet evet çamaşırı ben de koydum belki de depend olmayabilir bana da haklısın Ay bilmiyorum bir şey aklıma gelirse yazarım😂🥹 Şampuan makyajı malzemesi falan kendim için koydum ertesi gün çekim olacak eğer kötü olursam yıkarız diye gerçi nasıl olacak onu da bilmiyorum da😂😂😂
Denizpak Tomucuk12 eveet sen cekim yapacaksan normal bende şipşak fotoğraf makinesi var biz onla kendimiz cekicez Allah nasıp ederse 🥰 valla nasıl olacak bende bilmiyorum 16 17 18 bekliyorum hangi gün yapacaksa doktor ben erken girersem anlatırım detaylı sen girersen sen anlatirsin 😁