Hka_hilal emel16 yok canım ondan olmaz böyle baya dudağında filan uçuk olması 😄 ama doktor zaten bakar kültür de alıp kontrol ederse ona göre ilaç verir
Hka_hilal Ebbruc valla öyle zaten onunla konuşuyorum 😄 iyi ki varsın oğlum diyorum bak sen olduğun için canım sıkılmayor diyorum 😂 konuştukça vuruyor bal oğlum 🥰🥰
Ebbruc Hka_hilal ay benimki cidden fena bugün 🥲 az önce bi toplandı canımı nasıl acıttı sıpa 😂 şimdi fink atıyor içerde o yüzden seslenmiyorum bile hiç 😂😂
Arblg esraveduru tabı tabı arada çıkın aynen benım de çıkınca çok oturunca agrım oluyor hemen uzanıyorum sonrasında ☺️ Yanı hıcbırımız su çıkmaları çok abartmayız Tabıkı çok sıkıldıkça arada ıyı gelıyor ❤️
Hka_hilal Ebbruc ben hareket ettikçe daha da etsin diye hem seviyorum hem konuşuyorum coşuyor ama o kadar mutlululuk verici bi şey ki rabbim bu hissi yaşamak isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️❤️
Arblg Ebbruc annenle zaman gecırememıssın fakat oğlunun tavırları zorlamış senı boşver canım üzülme sakin gecırmeye bak bu dönemi.Annenle daha uygun zamanda bolca vakit geçirecegınız Zamanlarınız olsun inşallah 🙏
Ebbruc Denizpak bazen canımı acıtıyo kız 😂 sertleşti 1 kere zaten ilk defa bi tedirgin oldum da geçti sonra 😂🥰
Hka_hilal Denizpak yok yok çıkmaz kafa aşağıda sabit 2 haftadır 😄 bazen daha da aşağıda gibi hissediyorum o zaman canım baya acıyor. Bugün o kadar aşağıya baskı yapmadı genelde yattım belki de ondandır 😄
Arblg Arkadaşlar bugün aıle hekımlıgınden aradılar tetanoz asısı ıcın gelın dedıler.geçenlerde doktoruma sorduğumda kem küm ettı tam olarak bısey demedı.ne yapsam acaba karar veremedim.sızler yaptırdınız mı kızlar
Hka_hilal Arblg ben 3 doktora sordum üçü de yaptır dedi. Kendim aşıyı aldım önceki hafta yaptırdım. Sadece ufacık bi kolum ağrıdı o kadar. Sezaryene gireceğim için ve kordon kesileceği için doktorlar yaptır dedi. Eğer 5 yıl içinde hiç olmadıysan yaptır bence ama olduysan doktoruna yine danış ona göre yaptır ya da yaptırma
Ebbruc Hka_hilal amin amin kuzum, ben hep şükrediyorum bu anları tekrar yaşadığım için ❤️ bazen korkutuyo hareketleri ama çok şükür diyorum ya hareket etsinde canımı acıtsın 🥹🥰
Arblg Ftm-07 doktorun mu vurulma dedı canım ,ya da daha önce vuruldun dıye mı . Ya da baska bır sebebı var mı?ben doktoruma sordum ama net bısey demedı kararsız kaldım o yüzden 😕
Hka_hilal Ebbruc valla ben de öyle diyorum 😄 ağrım oluyor eşim diyor al bak hareket etmiyor diyordun. Ben de diyorum hareket etsin de canımın acımasına razıyım 🥰❤️😄
Ftm-07 Ebbruc bu enfeksiyon için nasıl önlem almalıyız bu işlemden sonra sık görülen bir sorunmuş galiba
Ebbruc Ftm-07 çamaşırımı sık sık değiştiriyorum yüksek derecede çamaşırlarımı tek yıkıyorum, bol su içiyorum . Kendimi ıslak bırakmıyorum vs çok şükür olmadım daha hiç
Eliif95 emel16 serklajın varlığı bile yükseltebilir demişlerdi birde bana yabancı madde rahimde olduğu için. Ek bir bulgun yoksa önemsemiyolar bir tık yüksekliği. Yanma, ateş gibi
emel16 Eliif95 evet başka sıkıntı olmayınca bende bişe çıkacağını düşünmüyorum ama tabi doktor mendiyecek bakalım, onların baz aldığı şeyler bazen başka şeyler olabiliyor,, bakalım hayırlısı yarın gidip öğreneceğiz
Tomucuk12 emel16 canım bence çok yüksek değil çünkü bana antibiyotik basladıkları deger 42 ıdı . Bıede hamılelıkte bır mıktar yuksek olması normal dıyorlar. Belki doktorun önlem amaçlı bir şeyler başlar