Serap09 24 haftalik çok çişim geliyor 4 dk demiyor sanki mesanem çok doluymuş gibi idrarda bakteri yok kasinti yanma yok normalmi bide vajina dikiş ağrısı var sanki
Ebbruc Serap09 bebek aşağı baskı yapıyodur o yüzden idrarın sık geliyodur bide dikişine baskı oluyodur endişe etme , bende de oldu hatta altıma kaçırcam sandım kaç kere . Hatta idrar tahlili verdim tertemiz çıkmıştı
Ebbruc Denizpak ölçtüm kuzum limon falan yemeden önce 10/6 çıktı bide bikaç saat sonra ölçerim. Sabah doktorda sordu nasıl diye attım iyi bi sıkıntı yok şimdilik ölçmeye devam et dedi 🌸
Serap09 Ebbruc vajina kemigi ağrısı var sanki bir an cikacak gibide bol cisli birgun çok su içiyorum ne zamn geçer bu his peki
Hka_hilal @Denizpak @Ebbruc yan komşu bebeğini getirdi. Biz de bizim pusette bebek arabasına yatırdık uyudu 😂😂 bize bıraktı gitti 😂😂😂
Denizpak Hka_hilal artık kendi bebegini öper kokar sever 🥰 Allah’ım kimsenin gözünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsin , ❤️
Denizpak Ebbruc ooo bugün iyisin arkadaşım tadını çıkart yemeğini ye uzan keyfin olursa battaniyeni ör 😁🥰
Hka_hilal Ebbruc valla güzelmiş enerjimiz temizlendi. Zaten bugün psikologla görüştüm çok iyi geldi ödevler verdi bana iyi hissettim kendimi 🥰🥰