Ebbruc Denizpak yaa seni yerim , beni oyalamak için 😂😂 nane limonu da zehir gibi yapmış zaten de içiyorum mecbur. Marka olarak bişey diyemem kuzum braun falan en iyisi aslında ama koltuk altından ölçülenden al ya da kulak içi ölçenden en sağlıklısı onlar
Ebbruc Denizpak çok koymuş herşeyden acı olmuş 😂 limon yedim tuzlayıp kabuğuyla şimdi biraz iyi gibiyim aşkım ❤️
Denizpak Tomucuk12 Allah’ın izniyle bunuda atlatırsın neleri atlatmadık tabi biraz zorlu geçecektir senin için işlem sayısı cok rabbim evladımıza ömür versinde aşarız hepsini ne yapalım kısmette zorlu sureclerden geçmek varmış dayanıklı bir bayansin güçlüsün atlatacaksın 🙏🤲🥰
Tomucuk12 Denizpak canım benjm cok haklısın buda bızım sınavımızda gelmıs gecmıs olsun saglıkla bebbıslermızu kucagımza alalımm burdaan bırbırımıze guzel haberlerımızı verelım ınsallah💓💓💓
Denizpak Ebbruc ahehsg iş başa düşünce ne yapacaksın 😁😁 oh şifa olsun inşallah geçer tamamen tansiyonu ölçtün mu 🤩
Ebbruc Denizpak ölçtüm kuzum limon falan yemeden önce 10/6 çıktı bide bikaç saat sonra ölçerim. Sabah doktorda sordu nasıl diye attım iyi bi sıkıntı yok şimdilik ölçmeye devam et dedi 🌸
Tomucuk12 emel16 yaa kuzummm ❤️ valla farklı duygular ıcındeyım hem hemen gelsın dıyorum hem korkuyorum🥲 sen ne alemdesın ıyımıısın
Serap09 24 haftalik çok çişim geliyor 4 dk demiyor sanki mesanem çok doluymuş gibi idrarda bakteri yok kasinti yanma yok normalmi bide vajina dikiş ağrısı var sanki
Ebbruc Serap09 bebek aşağı baskı yapıyodur o yüzden idrarın sık geliyodur bide dikişine baskı oluyodur endişe etme , bende de oldu hatta altıma kaçırcam sandım kaç kere . Hatta idrar tahlili verdim tertemiz çıkmıştı
Serap09 Ebbruc vajina kemigi ağrısı var sanki bir an cikacak gibide bol cisli birgun çok su içiyorum ne zamn geçer bu his peki
Hka_hilal @Denizpak @Ebbruc yan komşu bebeğini getirdi. Biz de bizim pusette bebek arabasına yatırdık uyudu 😂😂 bize bıraktı gitti 😂😂😂
Denizpak Hka_hilal artık kendi bebegini öper kokar sever 🥰 Allah’ım kimsenin gözünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsin , ❤️
Denizpak Ebbruc ooo bugün iyisin arkadaşım tadını çıkart yemeğini ye uzan keyfin olursa battaniyeni ör 😁🥰
Hka_hilal Ebbruc valla güzelmiş enerjimiz temizlendi. Zaten bugün psikologla görüştüm çok iyi geldi ödevler verdi bana iyi hissettim kendimi 🥰🥰