Ebbruc Denizpak bugün gitmicem kurtuldum ama yarın ya da perşembe mecbur sanırım, eşim gidelim mi dedi dedim hiç gidesim yok halimde yok
Hka_hilal Denizpak yok yok hiiiiç endişe etmiyorum bana bi rahatlama geldiki sorma artık bebeği de dürtmüyorum hareket etmeyince bakıyorum bi süre sonra uyanıp geriniyor sonra başlıyor vurmaya 🥰 bi de ben uyudukça o da uyuyor uyandığında daha sert vuruyor valla 😅
emel16 Denizpak evet ya dönemiyorsun edemiyorsun yok o ağrı yok bu ağrı en fazla 8 hafta dayan canım kendim 😄
Hka_hilal Ebbruc ben diyordum ya hatırlıyor musun karnımın üst kısmı yanmış gibi acıyor diye. Hep orayı geriyor vuruyordu. Şimdi mesela oradaki acı sabit hep var artık hiç takmıyorum 😅 ağrımayan yerim kalmadı ne yapacağız mecbur dayanıyoruz 🥰🥰 onlar iyi olsun da 😍
Ebbruc Hka_hilal şuan benimde öyle ve hiç pozisyonunu da değiştirmiyo hep aynı yere vuruyo 😂 benimki de sabitlenecek bence orda artık çünkü yarım saati geçti vuruyo 😂 benimde artık bel ağrılarım falan başladı ya valla o evreye geçiş yaptım bende 🥰
Denizpak Hka_hilal benimkide ben uyuyunca uyuyor valla canı nasil istiyorsa öyle hareket ediyor bende takmıyorum artiik hastaa olacaz yoksa 😁😁
Hka_hilal Ebbruc hoşgeldin kuzum ağrılar evresine 😅😅 ağrı olmayınca bi şaşırıyorsun allah allah bugün niye ağrım yok diyorsun 😂
Ebbruc Denizpak aynen aynen kuzum bende ondan zaten , 1 ay sonra gidemem iyice ağırlaşcam bide soğuk oluyo orası sadece soba var hasta oluyolar bide çok sık kendimi riske atmam
Hka_hilal Denizpak valla yok ya takmamak gerekiyor yeter kuzum ya bezdik 😅 tak tak olmuyor en iyisi takmamak 😍
Denizpak Ebbruc sobaliysa zaten gidilmez aman boşver eşinde der zaten gitmeyelim diye orda hasta olursunuz Allah korusun 2 hafta da gidersin sonra zaten ağırlaşır sin iyice 🥰
Ebbruc Hka_hilal ayy bi 5 dk ayakta kaldım kuduruk her yerden vurdu nasıl canım acıdı hemen arabaya koştum 😂
Hka_hilal Kızlar kendimiz eşimle çekim yapacağız trendyol milladan bi elbise aldım çok güzel ❤️ kalitesi yumuşaklığı duruşunu çok beğendim 🥰 bi denedim isteyen varsa link paylaşayım biz kendimiz çekeceğiz bakalım nasıl olur 😍
Denizpak Hka_hilal yaa canım.arkadasim fıstık gibi olmuşsun o kadar güzel olmuşsun ki anlatamam maşallah Allah nazarlardan korusun sizi çok yakışmış elbise anlatamam ❤️❤️❣️💃
Denizpak Tomucuk12 kuzu bizim senle 1 hafta var sen hafta olarak saymissin mesala ben 36+ Lara geçtim şuan o.yuzden benim Kasım 18 büyük ihtimalle doğum 🥰