Ebbruc Tuje16 her yerde kapalı değil demekki bizim sağlık ocağı açıktı ben gidip ilaç yazdırdım, eşimde sağlık raporu alacaktı aile hekimi daha değişmediği için yarın gelin dedi doktor
Ebbruc Denizpak bugün gitmicem kurtuldum ama yarın ya da perşembe mecbur sanırım, eşim gidelim mi dedi dedim hiç gidesim yok halimde yok
Hka_hilal Denizpak yok yok hiiiiç endişe etmiyorum bana bi rahatlama geldiki sorma artık bebeği de dürtmüyorum hareket etmeyince bakıyorum bi süre sonra uyanıp geriniyor sonra başlıyor vurmaya 🥰 bi de ben uyudukça o da uyuyor uyandığında daha sert vuruyor valla 😅
emel16 Denizpak evet ya dönemiyorsun edemiyorsun yok o ağrı yok bu ağrı en fazla 8 hafta dayan canım kendim 😄
Hka_hilal Ebbruc ben diyordum ya hatırlıyor musun karnımın üst kısmı yanmış gibi acıyor diye. Hep orayı geriyor vuruyordu. Şimdi mesela oradaki acı sabit hep var artık hiç takmıyorum 😅 ağrımayan yerim kalmadı ne yapacağız mecbur dayanıyoruz 🥰🥰 onlar iyi olsun da 😍
Ebbruc Hka_hilal şuan benimde öyle ve hiç pozisyonunu da değiştirmiyo hep aynı yere vuruyo 😂 benimki de sabitlenecek bence orda artık çünkü yarım saati geçti vuruyo 😂 benimde artık bel ağrılarım falan başladı ya valla o evreye geçiş yaptım bende 🥰
Denizpak Hka_hilal benimkide ben uyuyunca uyuyor valla canı nasil istiyorsa öyle hareket ediyor bende takmıyorum artiik hastaa olacaz yoksa 😁😁
Hka_hilal Ebbruc hoşgeldin kuzum ağrılar evresine 😅😅 ağrı olmayınca bi şaşırıyorsun allah allah bugün niye ağrım yok diyorsun 😂
Ebbruc Denizpak aynen aynen kuzum bende ondan zaten , 1 ay sonra gidemem iyice ağırlaşcam bide soğuk oluyo orası sadece soba var hasta oluyolar bide çok sık kendimi riske atmam
Hka_hilal Denizpak valla yok ya takmamak gerekiyor yeter kuzum ya bezdik 😅 tak tak olmuyor en iyisi takmamak 😍
Denizpak Ebbruc sobaliysa zaten gidilmez aman boşver eşinde der zaten gitmeyelim diye orda hasta olursunuz Allah korusun 2 hafta da gidersin sonra zaten ağırlaşır sin iyice 🥰
Ebbruc Hka_hilal ayy bi 5 dk ayakta kaldım kuduruk her yerden vurdu nasıl canım acıdı hemen arabaya koştum 😂
Hka_hilal Kızlar kendimiz eşimle çekim yapacağız trendyol milladan bi elbise aldım çok güzel ❤️ kalitesi yumuşaklığı duruşunu çok beğendim 🥰 bi denedim isteyen varsa link paylaşayım biz kendimiz çekeceğiz bakalım nasıl olur 😍
Denizpak Hka_hilal yaa canım.arkadasim fıstık gibi olmuşsun o kadar güzel olmuşsun ki anlatamam maşallah Allah nazarlardan korusun sizi çok yakışmış elbise anlatamam ❤️❤️❣️💃
Denizpak Tomucuk12 kuzu bizim senle 1 hafta var sen hafta olarak saymissin mesala ben 36+ Lara geçtim şuan o.yuzden benim Kasım 18 büyük ihtimalle doğum 🥰