Tuje16 Kamer26 benim hep bel ağrım vardı çok şükür bi şey olmadı ama tabi belli olmuyor sadece biraz sakin olmakta fayda var burda bizlere umut olan bir sürü anne var 🌸
Denizpak dabaxy amin Allah razı olsun arkadaşım Allah’ım hepimizin o günlerini paylaştığını görmeyi nasip etsin 🤲🤲🥰
Denizpak Hka_hilal kuzu benimde oynuyor bazen oynamıyor değişiyor artık normal bana doktor 3 4 saat hareket etmezse şöyle dedi
Denizpak Ebbruc döner sen içini ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙏🤩 naptiin bugün nasıl geçti annenle günün 🥰
Ebbruc Denizpak güzel kuzum öyle sohbet muhabbet derken , eşimin çalıştığı yere gittik yürüdük biraz belim ağrıdı yoruldum ama iyi geldi yürümekte 🥲 eve geldik şimdi oturuyoruz öyle. Sen nasılsın napıyosun 🥰
Denizpak Hka_hilal bugün söyledi hareketlerine dikkat et 3 4 saat hareket hiç etmezse ara dedi çok uyurlar bu hafta dedi
Tuje16 Tomucuk12 ay bilmiyorum değişik bir ağrı belimin bir tarafı çekiyor gibi anlık fıtık ağrısı gibide geçmedi gitti artmadıda korkuyorum
Tomucuk12 Tuje16 canım bu ağrılar genellikle rahim büyümesi ile ilgili oluyor ama ağrım olduğu zaman ben mutlaka bir de idrar testi veriyorum ne olur ne olmaz diye
Denizpak Ebbruc çok iyi yapmışsın yürümek insana çok iyi geliyor 🥰 tadını çıkart güzelce sohbet muhabbet edin ❤️
Hka_hilal Ebbruc napim kuzum yatıyorum oğlumla sohbet ediyorum 😄🥰 sohbet ettikçe cevap veriyor o da öyle kendi kendime zaman geçiriyorum annemler bugün gitti. Eşim de bilgisayar başında ben de can sıkıntısından oğlumla konuşuyorum 😂
Hka_hilal Ebbruc valla canım sıkılıyor onunla konuşuyorum. Bi tane masal kitabı aldım masal okumaya başlayayım 😄 doğduktan sonra da okurum baya kalın 😂😂
emel16 Tomucuk12 bende doktorun ayaklan diyeceği günü bekliyorum:) yani der mi onu da bilmiyorum ama umut işte :):)
Hka_hilal emel16 kuzum diyorlar ama bu sefer de sen ayaklanamıyorsun :) benimki bana 28’de dedi. Ben korkudan bi 32’yi görüp sonra ayaklanırım dedim. 32 geçti ama şimdi de ben kalkamıyorum 😂
Ebbruc Denizpak çok yoruldum ya belim çok ağrıdı, eve geldik hemen uzandım 🥲 emzirme sütyeni almıştım onu değiştirdim bide oğluşuma panduf aldık 🥰
emel16 Hka_hilal dimi o da doğru :) rahat haftalara gelemden bende ayaklanmam ya:) ayaklansam da ayaklanamam ki iki adım da yoruluyor insan:)
dabaxy Hka_hilal yaa gerçekten ayaklan derler mi bende 28’imde kontrole gidiyorum haftaya biraz olsun özgür hissetsem o bile yeter🥲🥲