Momofelisa Hka_hilal serklajlı 40+1 de doğum yapmış taze anne olarak herkese umut olmam dileğiyle 🫶🏻 önleminizi alın endişelerinizi bir kenara bırakın ❤️
Arblg Momofelisa nelere dikkat ettınız özellıkle neler kullandınız takvıye ılac vs.tecrubelerınızı paylaşırsanız çok çok sevınırım ❤️
Hka_hilal Denizpak aynen şuan benim de öyle ama 1 saat önce karnım yerinden sarsılıyordu. Demek böyle oluyor yazık yavruları rahat bırakalım da uyuyup büyüsünler 🥰
Denizpak Hka_hilal kuzu benimde oynuyor bazen oynamıyor değişiyor artık normal bana doktor 3 4 saat hareket etmezse şöyle dedi
Hka_hilal Tomucuk12 işte valla öyle yavaş yavaş başladım geçen haftadan beri ama ayakta kendini taş gibi yapıyor bi de zaten zor bi de bebiş taş oluyor 😂
emel16 Tomucuk12 @Hka_hilal öyle vaka dün bende kızımın gösterisi için alışverişe çıktık çıkmışken e bebeğe falan da uğradım e tabi yoruluyor insan ufak tefek orası burası ağrıyo normal gebe olsak telaşlanmayacağız ama insan hem korkuyo hem vicdan yapıyonuz bişe olursa diye bizim hamilelikler değişik ya vala gönül rahatlığıyla gelemiyoruz edemiyoruz:) neyse sağlık olsun hayırlısı ile sağlık ile sona gelmek nasip olsun inşAllah hepimize
Tomucuk12 emel16 Sağlık olsun kızlar vallahi çocuk doğunca gezeriz ne yapalım gerçi ben artık ayaklandı dolanıyorum ama😂😂😂
Denizpak dabaxy amin Allah razı olsun arkadaşım Allah’ım hepimizin o günlerini paylaştığını görmeyi nasip etsin 🤲🤲🥰
emel16 Tomucuk12 bende doktorun ayaklan diyeceği günü bekliyorum:) yani der mi onu da bilmiyorum ama umut işte :):)
Tuje16 Kamer26 benim hep bel ağrım vardı çok şükür bi şey olmadı ama tabi belli olmuyor sadece biraz sakin olmakta fayda var burda bizlere umut olan bir sürü anne var 🌸
Denizpak Ebbruc döner sen içini ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz 🙏🤩 naptiin bugün nasıl geçti annenle günün 🥰
Ebbruc Denizpak güzel kuzum öyle sohbet muhabbet derken , eşimin çalıştığı yere gittik yürüdük biraz belim ağrıdı yoruldum ama iyi geldi yürümekte 🥲 eve geldik şimdi oturuyoruz öyle. Sen nasılsın napıyosun 🥰
Denizpak Hka_hilal bugün söyledi hareketlerine dikkat et 3 4 saat hareket hiç etmezse ara dedi çok uyurlar bu hafta dedi