Hka_hilal Denizpak ay valla öyle ya geçmiyor güzel arkadaşım sanki biri durdurdu zamanı 😂 ben bi kafeye filan gideyim buraya açık bi avm açılmış oraya gidelim diyeyim yoksa yat yat ağrımayan kemiğim kalmadı 😂
Hka_hilal Hka_hilal @Ebbruc bi de bunlar olurken ramazan oluyor ben oruçlu oluyorum o genelde tutmuyor tutamıyormuş 😂😂 bi gün ben böyle perişan geldim yine annemlere iftara gitmişiz. Beni karşıladı ay çok yoruldum bugün dedi annem az daha çıldırıyordu 😂😂😂😂
Ebbruc Hka_hilal ahahah kızz seninki baya nazlı çıktı 😂 benimki de hep bişeyleri bahane eder tutmaz ben tutarım ama nedense benden çok acıkır benden çok halsizleşir falan 😂
emel16 Denizpak @Pharmgirl bwmsw hep fitil olarak kullandım ama hiç elime dikiş mikiş gelmedi vala:) ittiriyorum baktım gidiyo içine daha bırakıyorum:)
Pharmgirl emel16 yaa ben bi düşündüm acaba dikişler ele gelir mi diye ne biliyim😁 fitil olarak kullanınca enfeksiyon riski daha cok oluyor dimi
Denizpak emel16 kuzu gelenler varmış sitede ben çok okudum bana sana denk gelmemiştir de gelen var yani oku istersen sitede çok 😁
Denizpak Pharmgirl amin hepimiz kucağımıza alalım arkadaşım hiçbirimiz için kolay değil bu süreç ama aşacağız 🌺🌺🙏
Denizpak Hka_hilal çık hafif hafif yürü kendini yormadan kızı evet zaman durmuş gibii hala 15 gün var şaka gibi ahahahah 😁😁
emel16 Denizpak benm de bu gittiğimde henüz dönmemişti kafası sol tarafımda poposu sağ tarafımda yatıyordu:) bakalım bu gidişte dönmüş olur mu 31+5 te gideceğim, bi yandan da dönmesin diyprum baskı maskı yapar mazallah😁
Denizpak emel16 Döner seninde hangi hafta olur bilmem yok ya benim hep aşağıda kafası Merak etme birşey olmaz 😁
Hka_hilal emel16 amin kuzum aminnn gerçekten o kadar zaman geçti bu son haftalar sanki ağır çekimdeymiş gibi 😂😂
emel16 Denizpak aa hiç denk gelmedim ama nasıl geliyor ki o kadar mı içeri itiyorlar🫣ay yok yok hiç okumym sonra değmese de değdi falan sanarım😂bazen bilmemek daha iyi😂😂
Hka_hilal Denizpak ahahahhaha dimi ya konuşuyoruz konuşuyoruz bakıyoruz hala 15 gün hala 1 ay var 😂😂😂
Hka_hilal emel16 valla öyle ilk zamanlar yatıp hiçbir şey yapmazken geçiyordu şimdi o kadar şey yapmaya rağmen geçmiyor 😂
Denizpak Hka_hilal aslında benim 20 ydi biliyorsun bu haftayı saymayalim.dedik simdi asıl 14 gün kaldı ,😁😁 zaman geçmiyor valla niye böyle oldu anlamadım 😁
emel16 Denizpak bir onu ne zaman döneceğini bir de ne zaman nstye gireceğimi bir de ilaçlarımı merak ediyorum 😂gün geçtikçe sabrım azalıyor 😂
emel16 Hka_hilal evet ya bu hafta bnm inanılmaz yoğun geçti hala 29 + bakınca geç artık 32-35 lere hadi hadi😂😂
emel16 Denizpak ne 14 mü o zaman bile 15 falan diyorduk aaa bu zaman çakılı kaldı ilerlemiyor mu ne😁ben de hep iki haftada bi gidiyorum doktora ya şimdi sanki iki hafta geçmeyecek gibi geliyor sanki bi ay var hissediyorum:):)
Denizpak emel16 yok aslında benim 21 gün falan vardı kızlar dedi ki bu haftayı sayma hop 15 de dediler hani zaman hızlı geçsin diye yoksa ben yazmistim zaten geçen hafta Kasım 16 17 18 3 günden birinde alacağım dedi 🙂