emel16 Hka_hilal ayyy Rabbi ağız tadıyla sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin kuzum insan hevesleniyor yaaaaa nasıl geçecek son haftalarımız:)
Hka_hilal emel16 amin kuzum aminnn gerçekten o kadar zaman geçti bu son haftalar sanki ağır çekimdeymiş gibi 😂😂
Pharmgirl Denizpak inşallah inşallah benim de 3 tane ameliyatım var insallah sağlıkla önce siz sonra ben kucagımıza alalım🙏🙏🌸🌸
Denizpak Pharmgirl amin hepimiz kucağımıza alalım arkadaşım hiçbirimiz için kolay değil bu süreç ama aşacağız 🌺🌺🙏
Hka_hilal Denizpak ay valla öyle ya geçmiyor güzel arkadaşım sanki biri durdurdu zamanı 😂 ben bi kafeye filan gideyim buraya açık bi avm açılmış oraya gidelim diyeyim yoksa yat yat ağrımayan kemiğim kalmadı 😂
Hka_hilal Hka_hilal @Ebbruc bi de bunlar olurken ramazan oluyor ben oruçlu oluyorum o genelde tutmuyor tutamıyormuş 😂😂 bi gün ben böyle perişan geldim yine annemlere iftara gitmişiz. Beni karşıladı ay çok yoruldum bugün dedi annem az daha çıldırıyordu 😂😂😂😂
Ebbruc Hka_hilal ahahah kızz seninki baya nazlı çıktı 😂 benimki de hep bişeyleri bahane eder tutmaz ben tutarım ama nedense benden çok acıkır benden çok halsizleşir falan 😂
emel16 Denizpak @Pharmgirl bwmsw hep fitil olarak kullandım ama hiç elime dikiş mikiş gelmedi vala:) ittiriyorum baktım gidiyo içine daha bırakıyorum:)
Pharmgirl emel16 yaa ben bi düşündüm acaba dikişler ele gelir mi diye ne biliyim😁 fitil olarak kullanınca enfeksiyon riski daha cok oluyor dimi
Denizpak emel16 kuzu gelenler varmış sitede ben çok okudum bana sana denk gelmemiştir de gelen var yani oku istersen sitede çok 😁
Denizpak Hka_hilal çık hafif hafif yürü kendini yormadan kızı evet zaman durmuş gibii hala 15 gün var şaka gibi ahahahah 😁😁
emel16 Denizpak benm de bu gittiğimde henüz dönmemişti kafası sol tarafımda poposu sağ tarafımda yatıyordu:) bakalım bu gidişte dönmüş olur mu 31+5 te gideceğim, bi yandan da dönmesin diyprum baskı maskı yapar mazallah😁
Denizpak emel16 Döner seninde hangi hafta olur bilmem yok ya benim hep aşağıda kafası Merak etme birşey olmaz 😁
emel16 Denizpak aa hiç denk gelmedim ama nasıl geliyor ki o kadar mı içeri itiyorlar🫣ay yok yok hiç okumym sonra değmese de değdi falan sanarım😂bazen bilmemek daha iyi😂😂
Hka_hilal Denizpak ahahahhaha dimi ya konuşuyoruz konuşuyoruz bakıyoruz hala 15 gün hala 1 ay var 😂😂😂
Hka_hilal emel16 valla öyle ilk zamanlar yatıp hiçbir şey yapmazken geçiyordu şimdi o kadar şey yapmaya rağmen geçmiyor 😂
Denizpak Hka_hilal aslında benim 20 ydi biliyorsun bu haftayı saymayalim.dedik simdi asıl 14 gün kaldı ,😁😁 zaman geçmiyor valla niye böyle oldu anlamadım 😁
emel16 Denizpak bir onu ne zaman döneceğini bir de ne zaman nstye gireceğimi bir de ilaçlarımı merak ediyorum 😂gün geçtikçe sabrım azalıyor 😂
emel16 Hka_hilal evet ya bu hafta bnm inanılmaz yoğun geçti hala 29 + bakınca geç artık 32-35 lere hadi hadi😂😂
emel16 Denizpak ne 14 mü o zaman bile 15 falan diyorduk aaa bu zaman çakılı kaldı ilerlemiyor mu ne😁ben de hep iki haftada bi gidiyorum doktora ya şimdi sanki iki hafta geçmeyecek gibi geliyor sanki bi ay var hissediyorum:):)