Hka_hilal Ebbruc benim de 1 hafta 😓 her hafta gitmekten 2 haftaya çıkınca çok uzun gelmeye başladı ya
Denizpak Hka_hilal evet valla çok heycanli ve değişik bir duygu yaşayınca paylaşacağım sizinle zaten detayları sonra sen anlatirsin sonra diğer arkadaşlar 💐🌺
Hka_hilal Denizpak ay valla nolur şu zaman öyle bi aksın ki hiç hissetmeyelim nasıl geçti ya diyelim 😍
Ebbruc Denizpak acaba bikaç tane yenidoğan tulum mu alsam ya hastane çantasına koyacak bişey bulamadım 🙄
Denizpak Ebbruc ben hiç almadım 0-3 Ay sen aradaki farkı atınca gerek duymadım 😁 inşallah gerek duymam 😁
Hka_hilal Ebbruc tulumlar iyi oluyor kuzum tinylamb’e bak bence indirim varken. Ben yedekleri tulum koydum iyi oldu 😍
Ebbruc Hka_hilal baktım aşkım da çok tulum seçeneği yok, yandan çıtçıtlı olanlarda zor giyilir gibi geliyo hep , yandan fermuarlı olanlar zordu çünkü ondan kafam karışık 🤔 h&mde bi takım beğendim çok güzel onu mu alsam diye de düşünüyorum 😂
Ebbruc Denizpak var aslında tulumu da büyük mü olur 0-3ler diye bi düşünüyorum 😂 yarın dolabına bi bakayım
Hka_hilal Denizpak valla öyle kuzum korkuyoruz ama işte bi yandan da biz neleri geçirdik ne zamanları bitirdik şurada 2 hafta nedir 😄
Serap09 Hka_hilal doktor her gittiğinizde dikisi ekrandan gosteriyomu bna gosteriyorda beyaz beyaz görünen dikiş diyor hatta öylemi acaba