Denizpak Ebbruc hickirigin uzun halı gibiyse normal kuzu ilerde o 5 dkka dan fazla bile sürüyor endişe etme onlardan birşey olmaz kuzu önemli olması için çok ciddi ağrılar olması lazım büyüdü karnın çocuk büyüdü normal ilerde daha çok ağrılar oluyor ben bugün annemlere geldim arabada doğuruyorumm sandım öyle ağrım var düşün
Ebbruc Denizpak böyle saniyede bir olunca o korkuttu beni, hıçkırık değildi yani ondan çok eminim de anlamadım ya şimdi normale döndü herşey çok şükür 🙏🏻 ah senin artık son zamanların kuzum normal o ağrılar falan az kaldı inşallah geçecek hepsi yakında ❤️
Hka_hilal Denizpak valla haklısın şimdi gittik parka dolaştık da öldüm 😂😅 karnım taş oldu az yürüyorum karnıma dokunamıyoruz taş demek az kalır 😂😂
Ebbruc Hka_hilal ayy evet evet 🥰 çok şükür bu günleri gördüm , 26.haftayı bi atlatsam diyip duruyodum hep 🥹
Hka_hilal emel16 çok güzel patikler var lcw’de bana hep reklamı geliyordu iki tane aldım ben de baya tatlılar 🥰🥰
Denizpak Ebbruc boşver takılma böyle şeylere lütfen biraz kafan rahat olsun normal ağrılar bunlar benim birsuru ağrı oluyor belki sancım bile var şuan ama diyorun ki yaşayacağım varsa yaşayacagim yani çok takinca aksilikler çok çıkıyor biraz düşünme kuzu 😍
Hka_hilal Ebbruc hava soğuksa ugg giyiyorum değilse crocs ya da birken giyip devam ediyorum. Mümkün değil bağlayabilmem 😂
Bddddd Hka_hilal normal doğum daha kolay yaparsın diye doktorum ısrarla normal yapalım diyor bana da ama doğum korkusu ve stresi de var sen de o yüzden sezeryan istiyorsun canim
Hka_hilal Bddddd aynen canım bana da dedi normal yapalım senin hem kolay olur yapın da müsait dedi. Nooo dedim ben bi de doğum sancısı çekmem istemiyorum. Bir de belirsizlik ha geldi ha gelecek psikolojisi de istemiyorum dedim 😅
Hka_hilal Denizpak nefes bile aldırmıyor o taşlaşınca 😅 ama bugün yukarıya döndü ayakları aşağıya geçti gibi hissediyorum. Alt taraf bi rahatladı gibi ama emin de olamadım 😅
Hka_hilal Denizpak bu moda yavaştan girdim sancı olursa da su gelirse de gelsin moduna girmeye başladım. 36’da gelmek isterse de gelsin diyorum artık yani çok kasmamak gerekiyor. Bi şey söyliyim sabah mantarı dert etme dedin ya sana yemin ederim mantar hiç umrumda olmadı. Fitil yaparım geçer modundayım artık 😂
Ebbruc Denizpak ağrım falan yok çok şükür de normalin dışında bi hareket falan olunca istemsizce endişeleniyorum, senin az kaldı kuzum inşallah normal o ağrılar falan artık. Rabbim sağlıkla kurtulmayı nasip etsin bize 🙏🏻❤️
Bddddd Hka_hilal ikinci gebelik falan mı canım ben de gelişsin durabildigi kadar dursun normal olsun diye ama kafam karisik
Denizpak Hka_hilal aynen valla böyle yapınca herşey daha güzel oluyor kuzu takınca hepsi arka arkaya geliyor bazen biraz akışa birakmak lazım hafta ileri olduğu için demiyorum başta da öyle yaptım varsa deniz nasipte gelecek yoksa zaten napsam tutamam ee kese zaten öyle kolay patlamaz enfeksiyon aşırı olacak yada dikiş açılacak rahim ağzı baya gevşek olması lazım onun dışında pek birşey olmaz Allah’ın izniyle herkes gider sonuna kadar 🙏🥰
Denizpak Ebbruc kuzu seninde az kaldı normal artık ağrıların olması çok normal büyüyor karnın genişliyor bebek kilo alıyor içerde dönüyor devamlı bunlar olacak büyük şeyler olmadığı sürece Allah’ın izniyle sonunu görürsün ❤️
Ebbruc Hka_hilal geçti valla 🥰 sonsuz şükürler olsun endişelerim de geçti çok şükür olağan dışı bişey olmadığı sürece hiç takmıyorum kafama artık
Hka_hilal Denizpak aynen öyle biraz tevekkülden uzaklaşmamak lazım. Rabbim nasip edecekse edecek. Annem hep başından beri sonuna kadar gidecek yiyecek ekmeği olan ne olursa olsun gelir yiyecek ekmeği yoksa da sen ne yaparsan yap değişmez dedi. İşte biraz bu tevekkülü yapabiliyor olmalıyız.